USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вихованці волинських спецшкіл боролося за звання кращих волейболістів. ФОТО

6 Лютого 2009 17:43
Учора, 5 лютого, у місті Луцьку провели змагання з міні-волейболу за програмою V обласної спартакіади серед вихованців спеціальних шкіл, шкіл-інтернатів, які потребують корекції розумового та фізичного розвитку, під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я!». Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
У змаганнях взяли участь понад 80 дітей із 4-х спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів Волині: Затурцівської Локачинського району, Рожищенського навчально-реабілітаційного центру, Липлянської Ківерцівського району, Головненської Любомльського району.
 
Як поінформували у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», переможцем у змаганнях з міні-волейболу серед дівчат стали учениці Затурцівської школи-інтернату. Друге місце – у головненських спортсменок, а третє – у вихованок Липлянської школи-інтернату. Серед хлопців кращими були волейболісти Головненської школа-інтернат. Дреге місце –у Затурцівської школи-інтернату, третє – у Липлянської.
 
Переможців та призерів змагань центр «Спорт для всіх», який і провів захід спільно з управліннями у справах сім’ї, молоді та спорту та освіти й науки ОДА, нагородив грамотами, дипломами та медалями.
 
Наступний етап V обласної спартакіади серед вихованців спеціальних шкіл, шкіл-інтернатів, які потребують корекції розумового та фізичного розвитку, під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я!» відбудеться травні 2009 року в селі Заболоття Ратнівського району. Тоді визначатимуть кращих гравців із міні-футболу серед дівчат та хлопців.
 

Довідково:
 
За інформацією Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», метою проведення таких заходів є популяризація здорового способу життя, залучення дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, зниження психологічних факторів агресивності, напруженості та незадоволеності, формування здорового емоційного фону серед дітей та підлітків шляхом їх залучення до змагань у командах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus