USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які команди вийшли в плей-офф «Кубка-єднання-2021» у Луцьку. Фото

26 Вересня 2021 09:25
В обласному центрі Волині завершився груповий етап наймасштабнішого дитячого футбольного турніру «Кубок єднанння-2021», який присвячений 10-річчю Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Серед 22 команд визначили вісім найкращих, які сьогодні зіграють у плей-офф турніру.

Відкриття змагань відбулося на стадіоні «Авангард» 25 вересня.

Нагадаємо, всеукраїнський футбольний турнір «Кубок єднання-2021» стартував 10 вересня у 22 областях України. Це наймасштабніші в Україні дитячі спортивні змагання, в яких беруть участь 400 команд юних футболістів віком 10-11 років. Перший відбірковий тур завершився 22 вересня.

Були визначені переможці, які візьмуть участь у фінальних змаганнях, що пройдуть на луцькому стадіоні «Авангард». Відбірковий етап у Луцьку виграла ДЮФШ «Волинь», яка у фіналі здолала ДЮСШ №2. Тож чимало батьків прийшло на «Авангарді» підтримати майбутніх Мессі та Роналду.

Трансляції матчів плей-офф турніру можна дивитися на сторінці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в Youtube.
Проте вболівальників очікували не лише футбольні баталії, боротьба та красиві голи. На «Авангарді» проводили спортивні естафети та розважали дітей, а вже сьогодні відбудеться розіграш призів.

За підсумками групового етапу фіналу турніру команди зайняли такі місця:

22.Тернопільська;

21.Чернівецька;

20.Дніпропетровська;

19.Запорізька;

18.Херсонська;

17.Кіровоградська;

16.Донецька;

15.Львівська;

14.Рівненська;

13.Вінницька;

12.Черкаська;

11.Чернігівська;

10.Харківська;

9.Волинська.

Натомість за п’яті-восьмі місця між собою зіграють Полтавська і Миколаївська області та Івано-Франківська та Хмельницька області.
За перші місця боротимуться у півфіналах Одеська-Житомирська область і Київська-Сумська області.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus