USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юні волейболісти з Луцька – одні з найкращих в Україні

19 Квітня 2019 15:11
Не стояти на місці, працювати над собою, розвиватися, вдосконалюватися – кредо юних волейболістів луцької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1. Наполегливі тренування приносять відповідний результат. Днями спортсмени повернулися зі срібними нагородами з чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2005 року народження. Взяти участь у «Дитячій лізі» другий рік поспіль луцька команда мала змогу завдяки фінансовій підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Торік волейболісти вибороли третє місце. Цього року піднялися на сходинку вище, інформує прес-служба Фонду.

«Важко взагалі завоювати медаль, а ще важче втримати цей результат. Лише через працю можна чогось досягнути, – переконаний старший тренер відділення волейболу КДЮСША №1 м. Луцька Ігор Кравчук. – Цей чемпіонат відбувався в 4 тури. Участь у ньому взяли 7 команд. Упродовж всього чемпіонату наша команда йшла другою-третьою. Ми єдині в цьому сезоні кому вдалося перемогти чемпіонів – команду з Первомайська. Але за правилами гри всі очки зводяться. У них був відрив, який забезпечив їм чемпіонство».

Павло Городюк і Тарас Панасович – друзі на волейбольному майданчику та в житті. Цілком імовірно, що хлопці будуть колегами в майбутньому, адже обоє планують стати професійними волейболістами й грати за провідні команди країни, а то й світу.

«Було доволі важко. Ми поступово йшли до цього результату – посилено тренувалися упродовж року, викладалися на повну. Завдяки цьому й перемогли», – ділиться враженнями Павло.

Тарас – капітан команди. Волейболом займається 5 років. Хлопець каже: важливо, щоб на майданчику був присутній командний дух та згуртованість. Хлопці результатом задоволені, але тренувань не припиняють. Адже тепер мають мету – наступного року завоювати на чемпіонаті перше місце.

«Найбільша нагорода для дітей – участь у цих змаганнях. Запорукою нашого успіху є підтримка ФондуІгоря Палиці «Тільки разом». Оскільки поїздка на змагання – це неабиякі затрати. І торік, і цього року ми змогли взяти участь в «Дитячій лізі» завдяки фінансовій підтримці Фонду», – зауважує Ігор Кравчук.

Представник Фонду Дмитро Піддубний зазначив, що юних волейболістів Фонд підтримує четвертий рік. Зокрема, для участі юнацької волейбольної команди в чемпіонаті «Дитяча ліга» сезону 2018-2019 рр. Фонд виділив 40 тис. грн. Крім цього, за свої старання спортсмени отримали сувенірні подарунки від Фону та фірмовий волейбольний м’яч з логотипом Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus