USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

За Кубок Волині боротимуться і два чемпіони - України та Білорусі. ФОТО

3 Серпня 2009 15:20
Цими вихідними, 8-9 серпня, у Луцьку відбудеться ІІІ Міжнародний відкритий турнір із класичного дартсу «Кубок Волині-2009». Про це 3 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Організатором турніру виступила Волинська федерація дартсу. За повідомленням організаторів, турнір відбудеться 8-9 серпня на базі луцького дартс-кафе «Таксі».
Зокрема на суботу, 8 серпня, заплановано:


  • 09.00 – початок реєстрації;


  • 10.30 – урочисте відкриття турніру та жеребкування учасників;


  • 11.30 – початок турніру (система «501 doble out»), за умови великої кількості учасників змагання триватимуть до півфіналу.


Натомість у неділю, 9 серпня, відбудеться:


  • 11.00 – півфінали і фінали (серед чоловіків та жінок)


  • 13.00-14.00 – нагородження переможців «Кубка Волині» та початок турніру із крікету.


Як розповів президент Волинської федерації дартсу Дмитро Бородулін, до участі у «Кубку Волині-2009» зголосилися багато спортсменів. Планується участь дартсменів не лише з України (Київ, Кривий Ріг, Львів, Мукачево, Ужгород, Харків, Черкаси), а й із інших країн. Зокрема запрошені спортсмени із різних країн – Австрії, Білорусі, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, Угорщини та Чехії.
Власне, за «Кубок Волині» разом із іншими дартсменами змагатимуться і титуловані гравці. Серед них - чотириразовий чемпіон України з дартсу, киянин Вадим Леденьов та чемпіон Білорусі В’ячеслав Толкачов (у минулому - чемпіон світу з біатлону).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus