USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

За штовхання судді футболіста дискваліфікують на 15 матчів

7 Червня 2013 18:30
УЄФА вніс зміни до дисциплінарного регламенту, - інформує ICTV.

Нововведення стосуються розширення повноважень суддів, які приймають рішення, при збільшенні сум штрафів за повторні порушення - до 10 000 євро у разі, коли рішення виноситься Контрольно-дисциплінарною інстанцією УЄФА, і 25 000 євро - Апеляційною інстанцією.

Зміни також спрямовані на боротьбу з рецидивізмом, повідомляє сайт УЄФА.

У разі повторного порушення одноматчевая дискваліфікація прирівнюється до річної, а двоматчева - стає трирічною. Також регламентом передбачена дискваліфікація на десять років за причетність до договірного матчу або інше корупційну діяльність і п'ять років за всі інші порушення.

Тепер ще до розгляду справи Контрольної-дисциплінарною інстанцією ідентичні запити можуть робити інспектор та інші представники, які беруть участь у розглядах особи.

Крім того, був підвищений суддівський авторитет - за образу тепер може бути призначена дискваліфікація аж до трьох офіційних матчів.

За фізичний вплив на суддю дискваліфікація відтепер може скласти до 15 офіційних зустрічей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus