USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Зоря» програла «Атлетику» і вилетіла з Ліги Європи

8 Грудня 2017 08:00
Пропустивши два гола після стандартів, луганська «Зоря» програла іспанському «Атлетику» та вилетіла з Ліги Європи.

Матч відбувся 7 грудня на стадіоні «Арена Львів» у Львові.

Для виходу в наступний раунд Ліги Європи луганській «Зорі» сьогодні необхідно було перемагати непростого суперника - іспанський «Атлетик». Незважаючи на те, що луганці отримали звитягу у матчі на виїзді, фаворитом у сьогоднішньому поєдинку все ж вважали «Атлетик».

Не дивлячись на стартовий тиск від «Зорі», на 29 хвилині іспанці забили гол, проте, на думку арбітра, він був забитий з положення поза грою, тож не був зарахований.

На 64 хвилині після подачі з кутового «Атлетик» міг відкривати рахунок у матчі - головою пробивав Рауль Ґарсіа, втім м'яч після його удару потрапив у поперечину воріт луганців. Через 6 хвилин іспанці все ж досягнули свого - Адуріц після подачі з штрафного перевисів у повітрі захисників «Зорі» та головою переправив м'яч у ворота Луніна - 0:1

На 86 хвилині після передачі зі стандарту Рауль Ґарсіа подвоїв перевагу «Атлетика» - 0:2.

Таким чином луганська «Зоря» поступалися іспанському «Атлетику» та не змогла вийти до плей-оф Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus