USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Корбана відпустили під домашній арешт

6 Листопада 2015 08:46
Геннадія Корбана відпустили під домашній арешт. Про це інформують у прес-службі партії УКРОП.

Печерський районний суд міста Києва ухвалив обрати лідеру УКРОПу Геннадію Корбану міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. «Печерський район в місті Києві … керуючись статтею 376 КПК України ухвалив: клопотання задовольнити частково, застосувати до Корбана Геннадія Олеговича (…) запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці цілодобово», – процитувала суддя Цокол рішення суду.

Арешт передбачає носіння електронного засобу контролю і триває до 31 грудня 2015 року включно.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному суді протягом 5 днів з дня її проголошення.

Нагадаємо, 31 жовтня, почалися масові обшуки в київському офісі партії УКРОП. У ГПУ пояснили, що в Дніпропетровську проходить спецоперація з ліквідації ОЗГ і зазначили, що політичного підгрунтя в цих обшуках немає. Тоді керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбаназатримала Служба безпеки України.

Екс-нардеп Тарас Стецьків вважає, що враховуючи те, що жоден регіонал, відповідальний за розстріли на Майдані, не сидить у в'язниці, а так звана антиолігархічна кампанія починається з єдиного олігарха, який в 2014 році став на бік України і вніс чималий внесок у зупинку сепаратизму на сході, коли такі регіонали як Ахметов, Новинський, Пінчук та інші пальцем об палець не вдарили, щоб захистити цю країну, арешт Корбана неможливо трактувати інакше, як пряму послугу Путіну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Та Показати IP 6 Листопада 2015 10:19
Ніхто не сомнівався.
Mik (галицька миша) Показати IP 6 Листопада 2015 10:44
Арешт (бодай "домашнiй") Г.Корбана - це пряма послуга Порошенковi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus