USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Секретар Луцькради зводить наклепи щодо виборчої кампанії УКРОПу*

9 Листопада 2015 07:00
Заява секретаря Луцької міської ради Сергія Григоренка до міліції стосовно нібито підкупу виборців командою УКРОПу є не більше, ніж наклепом.

Про це офіційно заявив голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

Олександр Товстенюк заперечує факт підкупу виборців партією «УКРОП» і офіційно заявляє про те, що секретар міськради Сергій Григоренко зводить наклеп на нього особисто та на Фонд «Новий Луцьк».
Повну версію ефіру на телеканалі «Аверс» за участю Олександра Товстенюка можна переглянути за посиланням.

Кандидат на посаду мера Луцька від політичної партії «УКРОП» наголосив, що секретар Луцької міськради Сергій Григоренко написав заяву до правоохоронних органів, у якій йдеться про те, що нібито працівники із Фонду «Новий Луцьк» пропонували людям на одній із виборчих дільниць обласного центру по 200 гривень за голос. Щоправда, доказів чи якихось деталей Григоренко не вказав.

«Мені невідомий конкретний зміст заяви, яку написав Сергій Григоренко у правоохоронні органи. Але, наскільки правильно я зрозумів, він запевняє, що на одній із дільниць чув, буцімто люди з Фонду «Новий Луцьк» пропонували 200 гривень громадянам, аби ті віддали свій голос за Товстенюка, тобто за мене. Це цілковитий наклеп!», - обурюється Олександр Товстенюк.

Натомість він наголосив, що було б дуже цікаво, якби правоохоронні органи дослідили те, чим займався Сергій Григоренко протягом останніх 10 років.

«Я знаю Сергія уже давно. Знаю, яку заробітну плату він отримував за час роботи в міській раді. Але це питання до правоохоронних органів. А щодо його заяви – то це наклеп. Ніколи в житті я не давав таких доручень Фонду «Новий Луцьк», а без них працівники цього не робили б. Ні я, ні Ігор Палиця підкупом виборців не займалися і займатися ніколи не будуть», - заявив кандидат на посаду міського голови.

З його слів, у правоохоронних органах є матеріали про «чесну» діяльність Григоренка за останні роки, тому, при бажанні, усі матеріали можна «підняти».

Нагадаємо, кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюк у своєму відеозверненні заявив про тиск на виборців напередодні другого туру виборів міського голови і наголосив, що волиняни, на яких чиниться тиск, можуть звертатися у Фонд «Новий Луцьк» за юридичною допомогою та супроводом.

Безпосередньо про тиск на учасників виборчого процесу у Луцьку Олександр Товстенюк розповів в ефірі телеканалау «Аверс» 5 листопада.

Окрім цього, варто нагадати, що нещодавно в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини телефонували лучани й безпосередньо повідомляли про адміністративний тиск у дошкільних навчальних закладах. Вихователі ДНЗ кажуть, що їх позбавили доплат і залякують тим, що кошти не повернуть, якщо у день виборів вони не проголосують за "правильного" кандидата.

Тим часом обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана представники партії УКРОП назвали «політичними репресіями». Що з цього приводу думають лучани - про це та інше йдеться у відеоопитуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Василь Показати IP 9 Листопада 2015 08:48
Побудова дитячих майданчиків, стадіонів, забезпечення шкіл, лікарень, інша "допомога" - звичайнісінький підкуп. Це не було б так, якби ті хто "допомагає" не йшли б на будь-які вибори. Але говорити про це секретарю міськради?!! По факту, укропівці робили роботу міськради! Якби міськрада виконувала належним чином свої обов'язки, то і укропу б не було де розгулятися. Так що це така сама провина і міськради, в кримінальному кодексі про це чітко говориться. І дуже слушним є зауваження: "було б дуже цікаво, якби правоохоронні органи дослідили те, чим займався Сергій Григоренко протягом останніх 10 років".
40-й Показати IP 9 Листопада 2015 08:52
Вчора по квартирах 40-го кварталу ходили працівники ЖЕК №11, якоби проводили соцопитування за кого будете голосувати 15 листопада, записували в зошит, який був розграфлений поквартирно, роздавали брошури, які прославляли Романюка, возвеличували його неземні заслуги перед містом. Негласно повідомили, що їх заставило керівництво, поділили будинки та пообіцяли премії. По тих квартирах де не було нікого дома, обіцяли обовязково прийти пізніше, оскільки необхідно "опитати" всіх мешканців. ХІБА ЦЕ НЕ ВИКОРИСТАННЯ АДМІНРЕСУРСУ!!!!
Вокзал до 40-й Показати IP 9 Листопада 2015 10:54
І в привокзальному районі те ж саме. Під рукою агітки за мера і питання: "за кого будете голосувати?" Театр абсурду....
Антон Показати IP 9 Листопада 2015 09:13
Романюк пообіцяв Григоренку (який не пройшов в депутати) місце першого заступника за те, що він придумає історію з підкупами і підніме хвилю інформаційного лайна. Цікаво як до цього ставиться Тарасик?
читач Показати IP 9 Листопада 2015 09:23
григоренко боїться за свою шкуру, тому що знає, що його відразу вигонять, Його вже давно треба гнати грязною мітлою з міської ради, це противна і нагла людина (хоча і людиною його назвати важко).
Ігор Показати IP 9 Листопада 2015 09:49
Григоренко прийшов у раду ледве не в тапочках, бо не мав грошей на нормальні туфлі. Зараз у нього 2 трикімнатні квартири у новобудовах, Honda Accord з салону, і сума з п'ятьма нулями в банку, в валюті звичайно. Що ж. Молодець. Напрацював.
123 Показати IP 9 Листопада 2015 10:06
я голусувала за Товстенюка, і в другому турі теж за нього буду голосувати. Чи пропонуали мені гроші? однозначно ні. Хіба мало фонд витратив на різні добрі справи в місті? Люди що дурні і не бачать хто їм допомагає, а хто розкрадає і нищить їх майно (мова йде про утопічну ідею Романюка зняти гаражі, щоб на їх місці лишалася купа сміття і болота. А ті нещасні автомобілі які ще колись купили, а зараз ледь-ледь мають змогу утримувати, розкрадали, били. Тобто політика Романюка направлена на те, щоб місто було "чистішим", а лучани ще "багатшими", можливо і "чистішими" зважаючи на те скільки не було у місті гарячої води. Але його мало не вибрати, його потрібно розкуркулити. Забрати автопарк на користь міста. А в садибі його і його бідних сусідів зробити профілакторій для інвалідів, пенсіонерів та інших незахищених категорій населення.
василько Показати IP 9 Листопада 2015 10:12
Просто у Григоренка паніка, він же більш нічого не вміє, як рішати питання у міськраді, це його хліб..
СБУ Показати IP 9 Листопада 2015 10:30
Політсила "батьківщина" разом з тимошенко лягла під вальцмановську "солідарність", це вже всім відомо, шкода виборців з лапшою на вухах, про нібито якесь зниження тарифів за комунальні послуги просить батьківщина від влади, це всього навсього політ-піар від тимошенко і не більше.Сладка парочка романюк від солідарності + його секретар григоренко від батьківщини, хочуть лишитись біля міського корита, тому батьківщина від григоренко всіяко старається підтримати комсомольця на виборах мера м.Луцька. До речі від Луцької батьківщини взагалі не було кандидата в мери міста, можна дуже легко здогадатись чому, їх кандидат в мери це романюк.За такий "розвод" своїх виборців , батьківщина втратила голоси за своїх кандидатів в місті,та як за політсилу.Ця інформація для виборців від батьківщини, за якого вам мера віддавати свої голоси.
Віктор Показати IP 9 Листопада 2015 12:14
Всі кандидати чесні. ага
Анонім до Віктор Показати IP 9 Листопада 2015 17:35
Единственный разумный коммент. И тот минусуется. Между прочим, один участник конфликта подал документы в прокуратуру, а второй сц*т подать на первого в суд за оскорбление чести и достоинства. Следовательно, второй знает то, что у первого имеются доказательства. Хотя оба они - г* на палочке.
виборець Показати IP 10 Листопада 2015 10:29
Вони варті один одного, тільки про що думають люди коли за таких голосують, а Григоренко ще й на майдан виходив, значить паскуда в квадраті, ніби свій, а зрадив народ як тільки отримав посаду, ніяк не нажеруться
Так Показати IP 10 Листопада 2015 12:07
Товстенюку можна нависувати купу претензій - обґрунтованих і необґрунтованих. Але усвідомивши та оцінивши масштаби шкоди, якої Романюк та його команда завдали Луцьку, збагнувши, що ще за два роки він і його люди можуть "зробити" стільки ж, що і за п'ять попередніх років, однозначно приходиш до висновку, що досить нам вже цих романюків. Ото якби люди старшого віку це зрозуміли, якби на виборчі дільниці прийшло більше молодих людей, які не мають досвіду проживання в соціалістичному місті, які не схильні боятись начальства, то переміг би навіть не Товстенюк, а принаймні 2015-й рік, а не 1990-й, в якому живе стара "гвардія" разом з кривицькіми та підстаркуватими переробленими з "комсомольців" на "рухівців".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus