USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

«Бульварна писанина», – інста-бабуся з Луцька про образу в Івахівській газеті

12 Червня 2018 17:31
Лучанка Алла Рогозіна, більш відома як Інстаграм-блогер Степанида Цвіт, обурена публікацією її фотографії в газеті «Волинь24» над статтею про сутенерку. З її слів, таким чином журналісти спробували принизити її «бульварною писаниною» через відмову дати інтерв’ю.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

В останньому номері газети на головній сторінці розміщена стаття під назвою «Просто Мама Чолі: історія луцької сутенерки», а над заголовком – фотографія Алли Рогозіної.

«Після того, що сьогодні вийшло в Волинській газеті (мається на увазі газета «Волинь24», - ВН), якою керує Пащенко, я відписуюсь від усіх волинських журналістів. Я відмовила не так давно в інтерв'ю 12 каналу, і вони вирішили мене принизити і спаплюжити своєю бульварною писаниною, розмістивши моє фото біля «розгромної» статті про сутенерку», - повідомила вона.

Зі слів її доньки, з цього приводу сім’я вже звернулась до адвокатів.

Алла Рогозіна - пенсіонерка з Луцька, яка стала відомою завдяки своєму неординарному і неймовірно яскравому стилю. Вона веде Інстаграм-блог, на який підписані більше 9 тисяч користувачів. Понад рік вона працює моделлю, а нещодавно їй запропонували співпрацювати з одним з найвідоміших в світі косметичних брендів – Schwarzkopf.

Газета «Волинь24», однойменне онлайн-видання та 12-й телеканал, згідно з інформацією ЗМІ, належать до сфери впливу нардепа Степана Івахіва та групи «Континіум».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Червня 2018 18:52
Яка раніма бабушка...
лучанин Показати IP 12 Червня 2018 20:42
Рогульський термін "бабуся".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus