USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Lutsk Fashion Weekend: луцька мийка перетворилась на модний подіум

3 Червня 2017 07:49
Перший день (чи точніше – ніч) фешн-дійства Lutsk Fashion Weekend увінчався показами від модних дизайнерів, яскравим шоу та приємними сюрпризами для гостей заходу від партнерів.

Організатором події є модельна агенція Grace Model House в особі Анни Тріль.

Зауважимо, що родзинки заходу стала дещо незвична для таких дійств локація. Адже фешн-покази організували в боксі автомийки, що на Івана Франка, 3. Проте, з впевненістю можна казати, що експеримент – вдався. Враженими залишились не лише гості, але й моделі.

Розпочали показ з колекції від одеситів - Tomashevsky & StorGe. Згодом свої доробки продемонструвала і команда Dress Code. Цікавою видалась колекція від львів’янки Олесі Марчук, яка, як зізналась ведучому дійства Андрію Кравченку, дуже полюбляє активний відпочинок. Особливо – в горах.

Ну а на завершення луцька команда Iron City представила на суд публіки колекцію яскравих аксесуарів для жінок та чоловіків.
Все дійство супроводжувалось яскравим шоу – зокрема, перед присутніми «з викрутасами» готували екзотичні коктейлі, які тут же можна було придбати на аукціоні.
А до початку показу колекції команда Iron City зійшлась в імпровізованому «батлі стилів» з ведучим Андрієм Кравченком, показавши після цього справжній майстер-клас.
Зазначимо, що вже завтра, 3 червня, захід перенесеться на ЖК «Яровиця». У програмі цього дня буде спілкування із дизайнерами, діалоги про моду та красу, презентація колекцій дизайнерів та магазинів Луцька, Львова, Одеси, Києва: Z.T. (ZhannaTril), KUMA ukrainian fashion house, Ruslan Khvastov, Karol by Kateryna Karol, Kochut Handcrafted Jewelry та інші.

Музичні виступи від переможців вокального конкурсу WMA (WePlusMusicAwards). А протягом вечора діятиме Showroom, де усі гості зможуть приміряти та придбати вподобані речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 3 Червня 2017 08:35
А "десь" йшла неоголошена війна, та гинули від "мирних договорняків" люди
остап Показати IP 3 Червня 2017 09:37
де ви таких мужчиноподібних моделей жіночого роду понабирали? Жах!!!!
Ragulivna Показати IP 3 Червня 2017 18:38
Ги-ги..:) Що це було? Це колекція аксесуарів 90-х років? Важко розгледіти ці "яскраві" аксесуари серед купи чорного шмаття. А фото з довгим чорним платтям з білими кедами на дівчинці з двома косичками- це просто абзац - перлина вечора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus