USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Monatik зганьбився на питаннях зі шкільного іспиту. Відео

8 Червня 2018 12:51
Уродженець Луцька і відомий співак Дмитро Монатік зганьбився під час «іспиту», який влаштували для зірок журналісти журналу Viva.ua.

До закінчення навчального року журналісти «поганяли» зірок шоу-бізнесу по матеріалу зі шкільної програми, пише Волинська правда.

Героями опитування крім лучанина стали Аніта Луценко, Олександр Скічко, Dzidzio, Жан Беленюк, Тимур Мірошниченко, Олег Панюта, Марія Виноградова, Артем Гагарін. Знаменитостям довелося згадати ази української мови, хімії, математики.

На запитання про те, що таке гіпотенуза, Monatik відповів: «Поняття не маю». Коли ж журналістка запитала, яка планета розташована найближче до Сонця, луцький співак сказав, що це Венера.

Також Monatik не зміг відповісти, якою частиною мови є слово Viva.

Окрім цього, знаменитостей запитували про те, що таке омонім, яка формула вуглекислого газу та продовжити вірш «Реве та стогне Дніпр широкий», але у відео не показали відповідь відомого лучанина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 8 Червня 2018 13:06
воно їм треба ? цифри вивчив і користуватись калькулятором навчився - вистачить
правда Показати IP 8 Червня 2018 13:31
питання, відповіді на які вам ніколи не пригодяться ні в житті, ні в бізнесі.
Корiнний лучанин Показати IP 8 Червня 2018 14:23
Сусанна реформа освiти дасть через рокiв 10 ще не таких результатiв.
Анонім до Корiнний лучанин Показати IP 8 Червня 2018 15:13
це не реформа освіти. це відповідь на суспільний запит. суспільству потрібні висококваліфіковані інженери, лікарі, вчені і т.д. ? НАВІЩО !!!!! монатіків давай !!!!!!! хлєба і зрєліщ !!!!!!!!
Лана Показати IP 8 Червня 2018 16:18
Монатік - сором лучан. Вчитися і жити в україномовному середовищі, поїхати у Київ і забути мову, це сором і ганьба.Він співає і розмовляє мовою ворога.Голосу, який повинен бути у співака у нього немає.
Музикант Показати IP 8 Червня 2018 16:36
Знайшли що питати... Бетховен, геніальний композитор, не знав таблицю множення, і та й писав часто з помилками, проте в музиці йому не було рівних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus