USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Актори серіалу «Школа» звели з розуму лучан. Фото

4 Квітня 2019 22:34
Інтерактивна вистава, численні музичні виступи, голосування за улюблений клас, радісні вигуки, овації та фотосесії з акторами – такою видалася омріяна зустріч із популярними артистами, улюбленцями школярів, які зіграли головні ролі в серіалі «Школа».

Фан-зустріч із прихильниками, яка відбулася в Луцьку 4 квітня в РЦ «Промінь», є однієї з запланованих у завершальному всеукраїнському турне артистів.

Відзначимо, що на відміну від попередньої зустрічі з акторами серіалу, яка пройшла минулоріч і де переважало живе спілкування, цього вечора присутнім презентували невелику виставу та кілька музичних виступів.

Так, ще задовго до 18.00, перед початком заходу, простір перед входом до залу, та й сам зал заполонили радісні школярі, які принесли з собою квіти, роздруковані постери, іграшки, сувеніри та власноруч підготовлені плакати.
Більшість не могла повірити своєму щастю – тому, що їхні кумири і справді приїхали до Луцька. «Я не вірю, що вони вже тут», «Я так довго чекала цього», «Нарешті дочекалися, я в передчутті» та інші подібні вислови, переповнені найкращими сподіваннями, лунали звідусіль.
Спочатку на сцену вийшла півфіналістка проекту «Голос. Діти» Вероніка Коваленко. Усі присутні відразу ж не змогли втриматися від радісних вигуків, криків, овацій і тупотінь у такт виконаних нею пісень. Окрім того, діти охоче підспівували.
«Я дуже рада, що потрапила у ваше місто. Я в Луцьку вперше. І ви дуже атмосферні. Думаю, сьогодні буде чудовий вечір і між нами розтане лід», – звернулася до публіки Вероніки і попрохала всіх разом зробити селфі.

Коли ж вона запропонувала дітям підійти ближче, у залі розпочався справжній ажіотаж – школярі з поспіхом покидали свої місця і прямували до сцени.
Справжнє ж безумство розпочалося, коли Вероніка оголосила про довгоочікуваний вихід на сцену акторів серіалу «Школа». До Луцька приїхали, зокрема, Анна Трінчер (Ната), Ірина Кудашова, Богдан Осадчук, Олег Виговський, Марія Кондратенко (Соня), Яніна Андреєва (Катя) та інші.
Вони розіграли перед лучанам невелику інтерактивну виставу. У центрі подій – підготовка до кастингу на участь у серіалі «Школа» учнів 10 та 11 класів, які б мали приділяти час підготовці до контрольних і майбутнього зовнішнього незалежного оцінювання.

У результаті на кастинг по черзі вирішували йти то учениці 10 класу, які хотіли презентувати музично-танцювальний номер, то старшокласники з театральним уривком. Однак через розбіжності в поглядах і сварки у кастингу так ніхто й не взяв участі.
Опісля на сцену вийшла лучанка, яка свого часу пройшла кастинг на роль у «Школі», Христина Олексюк.
Пізніше всім присутнім запропонували проголосувати за улюблений клас – зробити це можна було через спеціальний додаток, який учні могли підвантажити через свої смартфони.

Згодом настав, напевно, найбажаніший момент зустрічі – усі могли зробити пам’ятний знімок зі своїми кумирами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Льоня Показати IP 5 Квітня 2019 09:07
То де та криса на фото??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus