USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Білівські хутори, або На краю світу: як з Луцька доїхати до неймовірної природної фотозони. Фото

28 Липня 2020 18:39
Білівські Хутори – село за 60 кілометрів від Луцька, яке стало відоме завдяки розташуванню там неймовірних зелених пагорбів. Місце стало популярним лише останнім часом – туди їдуть не лише, щоб подивитися на неймовірну красу, яка чимось нагадує природу Ісландії, а й зробити круті фото. Підібравши вдалий ракурс, може здаватись, що ви сфотографувалися на краю світу, хоча це тільки Рівненщина.

Як пише Рівне 1, пагорби утворилися не природно. Це давньоруське городище – пам’ятка археології національного значення, розташоване за 2 км на північ від Пересопниці, на мисі правого високого берега річки Стубла.⁣⁣⠀

Отож, як добратися до Білівських Хуторів з Луцька. Якщо ви на автомобілі, то дорога не займе у вас багато часу. Вбиваєте у Google-мапі «Білівські Хутори» і їдете по трасі на Рівне до села Клевань. Там ви повинні звернути направо на вулицю Клубну. Відзначимо, що точка «Білівські Хутори», що вказана на карті, не зовсім показує саме пагорби. Вони розташовані трішки ближче, ніж це вказано на карті, тому орієнтуйтеся на червоний кружечок.
Якщо ж ви все-таки проїхали пагорби, то далі церкви, яка розташована зліва, їхати не варто, адже саме поблизу неї розташована природна фотозона. Не бійтеся запитати у місцевих, вони з радістю вам підкажуть, як саме дістатися до пагорбів.

Коли ж ви знайдете дорогу, то краще залиште автомобіль поблизу ліску, адже «грунтовка» дуже вузька, тому розвернутися ви там не зможете.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує кілька фото з Білівських Хуторів та рекомендує туристам взяти з собою спрей від комарів, яких там доволі багато.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Eva Показати IP 28 Липня 2020 20:35
Село Наталин, Волинська область, Горохівський район. Надзвичайна місцина! Не пошкодуєте! Природа, гори, ліс..... Волинські Карпати!
Автор до Eva Показати IP 28 Липня 2020 21:51
А водойми якісь є? Бо щось не можу знайти жодної інформації
Eva до Автор Показати IP 28 Липня 2020 22:23
Довколишні села з водоймами.Село Горішнє - р. Липа, с. Колодежі - ставки, які користуються популярність серед рибалок. Між цими населеними пунктами знаходиться с. Наталин. Маленьке, затишне! За сільськими обійстями відкриваються надзвичайні пейзажі. Якщо ви хочете відпочити від метушні і з,'єднатися з природою, вам сюди!!!
Мурло Показати IP 29 Липня 2020 08:05
Таких горбів повно. Рекламують аби рекламувати.
К.лучанин до Мурло Показати IP 29 Липня 2020 10:34
Та молодь просто піариться ,себе любимих фоткають і в мережу скидають. Ось вся їхня ціль. Іншої причини я не бачу. Таких крєвидів на Волині тьма, просто треба вміти бачити , а ще берегти природу. Люди загадили береги Стиру, нехай ця молодь пропіариться на фоні цих смітників людських . Картина буде вражаючою!
123 до К.лучанин Показати IP 29 Липня 2020 15:49
Ахахах, «молодь просто піариться» «себе любимих фоткають» Да ну брєд, до них цього ніхто не робив, ніколи, НІКАГДА!!! фотоальбоми в старшого покоління вже тріщать, питання- в чому глобальна різниця між соц мережею і фото альбомом? А Стир був загаджений ще коли ця молодь в одному місці бовталась!
мда Показати IP 29 Липня 2020 17:19
і що тут такого рідкісного? В нас в Лищах такі ж самі пагорби
Катерина до мда Показати IP 30 Липня 2020 17:21
А можна конкретніше де саме? Можливо якісь координати? Бо коли просто через село їхали то не бачила там нічого подібного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus