USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому Джамалу не пустили на червону доріжку Євробачення

11 Травня 2017 16:30
Креативний директор пісенного конкурсу Євробачення-2017, Сергій Проскурня розповів, чому тріумфаторка Євробачення-2016 Джамала потрапила під заборону йти червоною доріжкою на церемонію відкриття у Києві.

Про це він розповів у коментарі ТСН.

За словами Сергія Проскурні, увесь сценарій церемонії відкриття міжнародного конкурсу затверджувався Європейською мовною спілкою.Тож, згідно з канонами EBU, червоною доріжкою мають йти лише делегації країн-учасниць Євробачення-2017 і ведучі.

"Питання: чому на цій доріжці не було Селін Діон, Тото Кутуньйо. Вони теж могли претендувати на це, як зірки минулих років? Чому там не було Саші Рибака, чому не було Кончіти? Ці питання – риторичні. Чому Джамала мусила там бути? Я знаю, хто йому (продюсеру Джамали, – "24") обіцяв гелікоптер, але ця людина жодного стосунку до дирекції та креативної групи Євробачення не має", – пояснив супервайзер.

Твердження про те, що у Стокгольмі на червоному хіднику гостей зустрічав переможець "Євробачення-2015" Монс Зелмерлев Сергій прокоментував так:

"Чому це питання до мене? Якби мені EBU сказав, що у нас канон: переможець минулого року зустрічає на червоній доріжці. Хіба я був би проти? Це смішно навіть говорити. Я люблю Джамалу, ходжу на всі її концерти та купую квитки, жодного разу мене ніхто не запросив", - підсумував Сергій Проскурня.

Раніше продюсер переможниці Євробачення-2016 Джамали Ігор Тарнапольський повідомив, що співачку не пустили на червону доріжку.

Після публікації продюсером та піар-директором Джамали Денисом Козловським тексту із описаними недоліками церемонії відкриття "Євробачення-2017" у Мережі розпочалася жвава дискусія – основним її обговоренням є фраза про заборону Джамалі йти найдовшим червоним хідником конкурсу.

Джамала була однією зі спеціальних гостей церемонії відкриття пісенного конкурсу. Зірка постала перед глядачами у КВЦ "Парковий", де відбувається офіційна церемонія відкриття музичного змагання у розкішній вишитій сукні. Артистка привітала присутніх та наголосила, що рада бачити гостей "Євробачення" в Україні. Вона додала, що тепер європейці ще ближче можуть познайомитися із нашою культурою.

ЧИТАТИ ЩЕ: заробили всі: чому на Євробачення Україна витратила більше за всіх

Нагадаємо, 7 травня перед Маріїнським палацом у Києві відбулася церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Перший півфінал Євробачення-2017 відбувся 9 травня. У фінал пройшли 10 учасників.

Другий півфінал відбудеться в четвер, 11 травня о 22:00.

А фінал – 13 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фигвам Показати IP 11 Травня 2017 18:43
Вот что интересно. Болгарин Кристиан Костов, который выступает во втором полуфинале, был с гастролями в Крыму! И его впустили! А если бы Самойлова представляла Болгарию, то тоже вопросов бы не возникло?
Степан до Фигвам Показати IP 11 Травня 2017 19:18
Додам. Джамала подала заявку на гастролі в Криму.
Анонім Показати IP 11 Травня 2017 20:31
Смердить дивитися на ту псевдопатріотку за 980тис грн...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus