USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Друг Джигарханяна назвав причину смерті актора

15 Листопада 2020 10:26
Оточення російського актора Армена Джигарханяна, який помер сьогодні вранці, стверджує, що причиною трагедії стала відмова нирок.

Як передає УНІАН, про це повідомляє «MK.ru» з посиланням на заяву друга знаменитості Артура Согоманяна.

«Армен Борисович потрапив до лікарні в середині жовтня. У нього був такий букет захворювань, він, бідний, сильно мучився, живого органу у нього не було, й це ніяке не перебільшення. І тут стали відмовляти нирки», – сказав він.

Водночас Согоманян розповів, що проблеми з нирками у Джигарханяна були давно.

«Ще до лікарні, коли він знаходився вдома, було так – випивав літр води, а всього 70 грамів на виході. Набрякав. Вже в лікарні йому раз на три дні робили гемодіаліз. Три останні дні нирки зовсім не працювали, й лікарі намагалися запустити нирки», – розповів він.

Також друг актора розповів про останні дні легенди кінематографа.

«Але, мені здається, він розумів, що йде. Останнім часом, вдома він говорив Людмилі, медсестрі, яка жила при ньому постійно: «дуже хочеться пожити». Здавалося б, він людина самотня, але він так любив життя, так тримався за нього, а воно за це тримало його. Лікар мені розповів, що в останні дні у нього ніби сталося просвітлення чи що. Він покликав головлікаря і прямо запитав: «Скажи чесно, скільки мені залишилося?» А о шостій ранку у нього зупинилося серце», – уточнив Согоманян.

Як повідомлялося, 14 листопада на 85-му році життя помер російський актор театру та кіно Армен Джигарханян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дякуємо! Показати IP 15 Листопада 2020 18:10
Земля пухом, достойна Людина!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus