USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грандіозного шоу Victoria's Secret у 2019 році не буде

22 Листопада 2019 22:39
Одне з найпопулярніших і наймасштабніших шоу, на яке щороку чекають мільйони шанувальників з усього світу, у 2019 році може не відбутися. 28-річна Шаніна Шейк, яка є моделлю бренду Victoria’s Secret, повідомила невтішну новину під час інтерв’ю іноземному виданню.

Яскраве, гаряче та ефектне шоу від Victoria’s Secret, яке традиційно відбувається щороку восени або на початку зими, цього року не потішить прихильників новинками і блискучими виходами струнких моделей. Видання E! News з посиланням на The Daily Telegraph повідомляє, що одна з моделей білизняної марки зізналася в скасуванні цьогорічного шоу.

28-річна Шаніна Шейк, яка неодноразово виходила на подіум з крилами та в сексуальній білизні від Victoria’s Secret заявила, що організатори скасували масштабний показ.

«На жаль, цього року шоу Victoria’s Secret не відбудеться. Це дуже незвично, тому що зазвичай у цей час я вже починала підготовку до показу, але я впевнена, що в майбутньому ситуація зміниться. Я впевнена, що вони працюють над брендом і намагаються знайти нові можливості для шоу, тому що це найкраще шоу в світі», – зазначила Шаніна Шейк.

За словами фінансового директора материнської компанії L Brands Inc. Стюарта Бургдорфера, бренд продовжить «комунікацію з покупцями, але нічого схожого за масштабами на шоу не буде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus