USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Із мене ніколи не вийде село», – Ольга Фреймут влаштувала в Луцьку вечір зізнань

12 Червня 2019 11:01
Непрості стосунки, вибір залишитися самотньою з новонародженою донькою, відмова від подачок, кар’єра на телебаченні, досягнення цілей і переживання чергових невдач – чимало відвертих зізнань почули лучани від головної ревізорки країни, ведучої численних телепрограм, журналістки та письменниці Ольги Фреймут.

Майстер-клас для жінок «Ревізія життя» відбувся 11 червня в РЦ «Промінь».

Насамперед відома ведуча пригадала, що саме в Луцьку команда «Ревізора» відзняла рекордну кількість сюжетів – 10 перевірок за один день.

«Сьогодні я в Луцьку не як ревізор. Сьогодні я та, яка дуже давно хотіла прийти і висловити свою любов, повагу до вашого міста. Ви красива історична та культурна столиця. Буквально за 30 хвилин до того, як вийти на сцену, мене провели вашими цікавими вулицями, мені показали бізнеси, які відкривають ваші дівчата. Приємно вражена чистотою міста. Дивилася – хтось грає у футбол, хтось гуляє із дітками. Дякую вам за цю зустріч, і сьогодні ми дійсно маємо неймовірну можливість побути друзями», – звернулася до присутніх Ольга Фреймут і додала, що сьогодні – вечір зізнань.

Також вона наголосила, що її поради особисті, тож їх не варто застосовувати в домашніх умовах, однак кожен може скористатися досвідом ведучої, аби не повторювати її помилок.

Я ЛЮБЛЮ СІЛЬСЬКЕ В СОБІ

Розпочала Ольга з циклу «Що возвеличує нас над іншими». На переконання головної ревізорки країни це манери, освіта та той, кого люблю і з ким я сплю. Багато також залежить від родини та походження.

«Я дуже люблю те, що я провінційна дівчина. Часто в інстаграмі я читаю: «Боже мій, з тебе ніколи не вийде село». Так, із мене ніколи не вийде село. Я принципово не дозволю селу вийти з себе, тому що для мене село – це моя бабуся, її традиції, можливість доторкнутися личком до сунички на її грядці, подивитися на конвалії, взяти поспілкуватися з коровою, попити молока, почути красиву українську мову. Я люблю сільське в собі, тому що це дало мені сили. Я вважаю, що кожен і кожна з нас не має права цуратися свого походження. До кінця треба нести те, що дала тобі твоя біографія, але вміти коригувати свою долю, чим я і зайнялася», – сказала ведуча.

Вона поділилася, що з дитинства зрозуміла, що вміє писати і точно стане журналісткою, а досягти цієї мети їй допомогли відмінні манери, гарна мова та отримана, зокрема за кордоном, освіта.

«Можна, звичайно, заощаджувати гроші на чорний день, але якщо ви заощаджуєте гроші на чорний день, значить ви чекаєте, що цей день настане. Подумайте, чи воно вам треба? Краще жити вже і зараз і інвестувати гроші, час, себе в потрібні речі. Я інвестую в освіту і подорожі, хоча подорожі для мене – теж своєрідна освіта, – розповіла Ольга. – Освіта робить нас із вами вищими».

ВИКИДАЙТЕ ЗАЙВЕ(-ИХ)

Щодо тих, кого люблю і з ким сплю, то ведуча закликала не залишатися з непотрібними людьми через боязнь залишитися самотнім. Вона пригадала, що, коли дізналася про те, що вагітна першою дитиною, донькою Златою, не вагаючись, спакувала валізи й переїхала до Києва на зйомну квартиру, аби не бути з чоловіком-випадковістю – Нілом Мітчеллом.

«Я його страшенно любила, тарабанила за собою. Він був таким порядним паном, але потім я зрозуміла, що він – звичайнісінький альфонс, – відзначила Ольга. – Потім я довгий час була сама, і повірте, ця самотність пішла мені на користь… Зараз біля мене той чоловік, якого я заслужила. Скажу відверто, хоча я і була коханкою, але не розбивала нічию сім’ю, тому що той, кого любила я, був неодружений».

«Потрібно викидати зайве: зів’ялі квіти, непотрібних людей і чоловіків у першу чергу, тому що багато комплексів, непорозумінь – від невдалих стосунків», – резюмувала ведуча.

Окрім того, Фреймут розказала, що ніколи не пробачила би зраду.

ЗАНАЧКА НА МРІЇ

Далі пішла мова про гроші. Як підкреслила Ольга, для жінки важливо вміти заробляти, аби не бути нічиєю утриманкою.

«Гроші – це те, що я страшенно поважаю, те, що вмію заробляти… Кожна дівчина повинна мати в певному віці свою ціль, своє житло, нехай це буде малесенька кімнатка чи дача в якомусь заліссі, і заначку не на чорний день, а на свої мрії чи мрії своїх дітей, – сказала Фреймут. – Гроші – це ваші стосунки з людьми».

Окрім того, ведуча перерахувала ще кілька істин:

Ми маємо стільки грошей, скільки хочемо.

Працюйте за покликанням і станете багатими.

«Тільки люди без фантазії живуть за можливостями», – Оскард Уайльд.

Але не беріть кредити. Шукайте спосіб заробити на мрію.

Наше багатство визначається не тим, скільки ми накопичили, а тим, скільки ми тратимо.

ДІТИ – ЦЕ НАША КОПІЯ

Опісля Ольга перейшла до теми дітей і закликала навіть не задумуватися над питанням народжувати чи ні, адже саме діти роблять нас такими, якими ми є.

«Мої діти спонукали мене бути собою, бути тією, якою я зараз себе почуваю», – поділилася ведуча.

Також вона розповіла, що, спостерігаючи за своїми дітьми, виявила, що вони відображають те, що є недосконале в ній, адже «діти – це наша копія; змініться, і вони стануть іншими».

«Не критикуйте дітей. Будьте для них місцем, де вони можуть сховатися від дощу… Не виховуйте дітей – любіть їх… Діти не зобов’язані вас слухати… Діти – не офіціанти, яких ви народили, щоб на старість вам носили склянки з водою», – вказала Фреймут.

Вона звернула увагу на те, що дітям потрібні успішні і мама, і тато.

МАТЮКАТИСЯ – МОЖНА

Як зізналася Ольга, вона є дуже емоційною, що не раз шкодило її кар’єрі. Зараз же вона розуміє, що не потрібно показувати свої слабкі місця, аби цим ніхто не скористався, і варто вміти перечекати емоцію, хоча би протягом декількох секунд, аби не наробити дурниць.

«Можна подумки поматюкатися. Я навіть консультувалася з спеціалісткою з етикету, яка сказала, що матюкатися можна, але в спеціально відведених місцях. І священник мені казав, що головне, аби ти не вбивала і решта, а хочеш матюкатися – то матюкайся. Тільки підшуковуйте слова не на три букви, а хоча би на чотири-п’ять; є різні варіанти», – пожартувала Фреймут.

І закликала працювати над емоційним інтелектом.

Також ведуча торкнулася теми кохання, сексу, шлюбу та цілі життя.

«Живіть негайно. Життя складається з простих речей. Ми робимо буденні справи – стоїмо в черзі, годуємо дітей, розчісуємо волосся. Полюбіть ці прості миті», – зауважила вона.

Опісля майстер-класу всі охочі могли поставити Ользі запитання та отримати за них подарунки від партнерів вечора. Далі відбулися фотосесія та афтепаті.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Гоцул Показати IP 12 Червня 2019 11:15
«ІЗ МЕНЕ НІКОЛИ НЕ ВИЙДЕ СЕЛО», вона вважає Волинян безнадійною провінцією та селюками, хоча воно так і є...
Якось так Показати IP 12 Червня 2019 12:12
Типова лекція по стервології. А потім плачуть в подушку що їх ніхто не любить.
нострадамус Показати IP 12 Червня 2019 12:53
село Калачики
Ліля Показати IP 12 Червня 2019 13:34
Кому треба її розповіді, в кожного своя доля і свій шлях широкий. Оце так зараз заробляють гроші ???!!!Хто за таке ще платить?
Андрій до Ліля Показати IP 12 Червня 2019 19:03
По-моєму,краще повчитися на чужому досвіді,поспілкуватися з цікавою публічною людиною...Власне, ніхто нікого не примушував до участі в зустрічі...З прадавніх часів так повелося,що комусь подобалися бої гладіаторів,а хтось відвідував театр...
Трикаш Лена Показати IP 12 Червня 2019 13:39
Не пробачати зраду?!!!! Не всіж можуть заробити , лучше хай муж зраджує і дає гроші ніж сидіти одиночкою і без грошей чи пахати на роботі! Не всіж так будуть жити як Фреймут. Я пробачаю зраду і живу багато!!
Оксана до Трикаш Лена Показати IP 13 Червня 2019 12:22
Для такого типу жінок ,до якого ви відноситесь є характерним сидіти на шиї в чоловіка і нічим не перейматися. Вам не подобається Фреймут тому що ви не зможете на себе заробити. Але я не поважаю таких жінок.
Микола Показати IP 12 Червня 2019 13:58
Скажи хто твій друг. Подругою Фреймут була Ірина Бережна, яка люто ненавиділа Україну. Основна теза - гроші, за які можна й Україну продати. І з селюків здерти.
Бабуся Показати IP 12 Червня 2019 14:07
Дівчата не слухайте тих шоуменів робіть що підказує серце, а то прийдеться бути такою як Фреймут
Євробидло Показати IP 12 Червня 2019 15:00
цікаво скільки сходило на її промивку мозку?
Я Показати IP 12 Червня 2019 15:28
Хто неї ще слухає виросла на усьому готовому і піариця курка.
123 до Я Показати IP 12 Червня 2019 21:08
Ннннееееееееїїїїїї
Настасья Показати IP 13 Червня 2019 01:36
Які ж злі всі ті, хто не може собі дозволити відвідати подібні заходи) За що така ненависть? За те, що вона відома, багата і успішна, а ви - ні?) То, може, досить критикувати інших, коли сам дупою приріс до дивану?) Вона має великий життєвий досвід і їй є що розказати і є чому повчитися, на відміну від більшості тих, хто виплескує тут свою жовч. У щасливих і успішних людей немає часу і бажання поливати лайном інших.
До Настасьи Показати IP 13 Червня 2019 09:12
Якщо вона така успышна і успішна то чому їздить і розказує свої казки. Один раз вона говорить так в іншому місті по-другому. Це все шоу!!! Якщо донька чиясь послухає і буде кидати чоловіка і залишиться самотня і з дітьми то це такі поради слушні?! Чи Фреймут буде дітей забезпечувати всіх?! Порадниця. Якщо вона така успішна хай собі сидить і не радить , скільки жінок живуть з зрадниками але в них є чоловік на свята і батько дітям, а кидати і сидіти одиночкою, то мабуть можна такою стати як Фреймут , в неї свої принципи які вона нав"язує іншим, бо це її робота вона за це гроші одержує, а на кгось це повпливає, зайнялась би чимось кориснішим, наприклад корупціонерів викривала і доводила справу до кінця!!!!!А не ходила в бари ресторани з ревізором і що помінялось, вона гроші заробила шо провела і все вуаля!
Трикаш Лєна до Оксан Показати IP 13 Червня 2019 13:20
Скажіть що ви заздрите, що я забезпечена всім і мої діти, а ви самі робите і ще й дуже злі чомусь, я виражаю свою думку, а вам це неподобається і пишете мені що вам такі жінки не подобаються!! Скажу вам відверто , що на відміну від вас я жінками зовсім не цікавлюсь! А по друге -ваш чоловік теж може зраджувати (бо зраджують майже усі!!) , а ви ще пахаєте і вдома все переробите бо ви ж самостійна, через таких жінок і появились альфонси, чоловіки більше почали любити себе відпочинок і тд. а не таких жінок які замучені приходять з роботи і злі. !Кожен має право на думку незалежно подобається вам це чи ні. А чоловіки зраджують або ж у вас на шиї сидять так як ви самостійні!! Гарного вам дня і позитивніше дивіться на все!!!!!!!
До Оксанки Показати IP 13 Червня 2019 13:23
А ви що живете з чоловіком і всім переймаєтесь? То нащо такі чоловіки краще самотніми. Жінка створена для любові а не для роботи. А Фреймут видно що для роботи ))))))))))
Трикаш Лєна Показати IP 14 Червня 2019 11:45
Бачу що жіночки думають що їх не зраджують поки вони на роботі пашуть на чоловіків на себе і на дітей і думають що треба розлучатись якщо зрадив, чоловіки всі зраджують а йти і пахати на себе і дітей не правильне рішення краще залишатись з мужем тоді подарочки і увага бо провинився і букети квітів дарить тоді й жінці краще так що думай ТЕ чи пахати і бути такою як Фреймут замученою чи відпочивати і займатись хобі ходити в кафе і салони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus