USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто така Настя Рибка і чому через неї в РФ можуть заборонити Instagram і Youtube

13 Лютого 2018 13:59
У Росії - скандал року, Настя Рибка (Анастасії Вашукевіч) - тепер знаменитість. Їй двадцять років, вона переїхала з Білорусі в Москву і влаштувала секс-полювання на олігархів, повідомляє програма "Гроші".

Так, Олег Дерипаска необачно запросив дівчину легкої поведінки на свою яхту. Про таємні розмови та інтимні стосунки Настя Рибка написала книгу. На фактах із цього політично-сексуального опусу, та спираючись на приховане відео, що дівчина виклала в Інстаграм, Навальний провів власне розслідування. Червоніти тепер доводиться найвищим посадовцям Путіна!

У Росії можуть заблокувати Instagram і Youtube через позов дерипаски до дівчини з ескорту

Це може статись, якщо сервіси не видалять фото і відео про особисте життя олігарха.

У Росії через позов Олега Дерипаски до Анастасії Вашукевіч (Насті Рибки) і Олександра Кирилова (Алекса Леслі) можуть заблокувати Instagram и YouTube. Про це повідомляє ТСН з посиланням на російське видання "Ведомости".

Як зазначається, олігарх подав позов до Усть-Лабінського районного суду Краснодарського краю через порушення таємниці його приватного життя. 9 лютого вирок суду ухвалив внесення в список сайтів із забороненою інформацією 14 постів в Instagram і 7 відеороликів на YouTube, що випливає з реєстру Роскомнадзора.

Читати ще: Скандальна розмова Дерипаски та Приходька може призвести до імпічменту Трампа. Думка

Представник Роскомнадзору уточнив, що у сервісів є час до вечора середи, 14 лютого. Проте, оскільки не в усіх провайдерів є технічна можливість блокувати окремі інтернет-сторінки, то частина користувачів рунету може залишитися без доступу до Instagram і YouTube.

Як Настя Рибка опинилася в центрі розслідування російського опозиціонера Навального

Громадське розповідає, хто така Настя Рибка і як розвивається ситуація довкола розслідування Навального.

8 лютого російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував розслідування, в якому з'ясував, що заступник голови уряду Російської Федерації Сергій Приходько відпочивав на одній яхті з олігархом Олегом Дерипаскою. Цю інформацію Навальний дізнався, вивчивши Instagram Насті Рибки — дівчини, яка в 2017 році, одягнувшись лише в нижню білизну, брала участь в акціях біля штабів політика.

Про розслідування Навального написали не тільки російські, а й іноземні ЗМІ. Його навіть прокоментували Дерипаска і Приходько, хоча зазвичай герої розслідувань Навального відмовляються від коментарів. Дерипаска погрожує Навальному судом за поширення «брехливої інформації». А Настя Рибка спочатку заявила, що на яхті сталося групове зґвалтування, а потім сказала, що це жарт.

Що дізнався Навальний

Команда Фонду боротьби з корупцією (ФБК), який очолює Навальний, перевірила дівчат, які в 2017 році проводили акції в нижній білизні біля його штабів. В Instagram однієї з них, яку звуть Настя Рибка, ФБК знайшов багато особистих фотографій, де вона була в компанії російського олігарха Олега Дерипаски на яхті. Разом з Дерипаскою на яхті відпочивав заступник голови уряду Російської Федерації Сергій Приходько, який відповідає за міжнародну політику. Навальний називає Рибку дівчиною, яка надає ескорт-послуги.

Настя Рибка після поїздки на яхті написала книжку «Дневник по соблазнению Миллиардера, или Клон для олигарха». Головні герої твору — Руслан Золотов і «Папа» — це Олег Дерипаска і Сергій Приходько, упевнений Навальний. У книзі Рибка пише, що Золотов і «Папа» вели перемовини на яхті. А на відео, яке теж опубліковано в Instagram Рибки, Дерипаска і Приходько обговорюють політику в США. Навальний вважає, що Приходько був посередником між Путіним і главою виборчого штабу Дональда Трампа Полом Манафортом. Манафорт нібито проводив таємні брифінги для Дерипаски, який потім передавав цю інформацію Приходьку.

Хто така Настя Рибка

Російські ЗМІ пишуть, що дівчину насправді звуть Анастасія Вашукевич, вона приїхала до Москви з міста Бобруйськ, що в Білорусі. Дані про її вік відрізняються — за однією версією, їй 28 років, за іншою — 22 роки.

Колишній чоловік Рибки Микола Вашукевич розповів, що дівчина закінчила педагогічний університет, після чого працювала в Бобруйську менеджером зі збуту «і дуже багато читала». Поїхала до Москви вона близько двох років тому.

Рибка не вперше фігурує у скандалах. У вересні 2017 року в YouTube з'явилося відео, де молода пара займається сексом на набережній у Москві. Зйомку веде ще одна дівчина. За деякими даними, знімала Настя Рибка, а героїнею ролика була її знайома Саша Травка. За порушення громадського порядку всіх трьох засудили до семи діб арешту.

Пізніше Рибка і Травка розповіли, що вирішили взяти участь у такому скандальному перфомансі за завданням Алекса Леслі. Це відомий у Москві «секс-тренер» (він теж приїхав з Білорусі), який написав низку книжок з пікапу і активно пропагує проміскуїтет, проводить тренінги на цю тему, а також влаштовує масові оргії. За словами Рибки і Травки, Леслі, якого дівчата називали «господарем», дав їм вказівку зайнятися сексом на набережній. Він нібито стежив за тим, що відбувалося, спостерігав за допомогою відеозв'язку і віддавав розпорядження.

Крім акцій біля штабу Навального, Рибка брала участь в акції біля американського посольства в Москві. Разом з іншими оголеними дівчатами Рибка виступала на підтримку Харві Вайнштейна, якого тоді тільки звинуватили у домаганнях. На Навального ж Рибка оголошувала «секс-полювання». Дівчина заявила, що буде шукати Навального, щоб займатися з ним сексом, а потім викладати це в інтернет. «Ми вийшли на полювання, тому що не хочемо кривавої різанини мужиків у грудні», — заявила Рибка. Про яку різанину в грудні йшлося, вона не уточнила.

Рибка активно веде Instagram. У ньому вона викладає фото з подорожей, селфі, фотографії в нижній білизні та відео, де вона нібито займається сексом. Також з Instagram зрозуміло, що Рибка проводить тренінги «Полювання на самця». А в одній з публікацій Рибка пише список «чоловіків-монстрів для мисливиць». У список увійшли «Илон Моск, Барака Обама, Бредд Пит» и Владимир Путин (орфографія публікації збережена).

У травні 2017 року Рибка брала участь у шоу «Немає проблем!» На каналі «Мир24». Там її представили як «тренера зі зваблення». Рибка розповідала, що займається звабленням багатих чоловіків і часто зустрічається з кількома, а такі відносини «йдуть паралельно один з одним».

Російські таблоіди пишуть, що Рибка певний час була коханкою Дерипаски, але вони досить швидко розійшлися. І вже після цього вона випустила власну книжку.



Реакція на розслідування Навального

Настя Рибка після публікації розслідування, відповіла Навальному в Instagram. Спочатку вона заявила, що на яхті її зґвалтували, і стала вимагати, щоб Дерипаска на ній одружився або вона розповість про це на федеральних телеканалах. У наступному дописі Рибка сказала, що це був «тролінг тупих баб». Рибка також подякувала Навальному за піар її книжки.

Олег Дерипаска в Instagram заявив, що судитиметься з Навальним за поширення «брехливої інформації» (при цьому в публікації Дерипаска не згадує ім'я Навального). Тоді Навальний запитав, що саме в розслідуванні неправда, після цього Дерипаска закрив можливість коментувати пост.

Сергій Приходько в коментарі російському виданню РБК назвав Навального «політичним невдахою». Чиновник не збирається звертатися до суду, оскільки «це зроблять інші люди». Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив журналістам, що «не хотів би» нічого говорити з цього приводу.

Вранці 10 лютого стало відомо, що Роскомнадзор вніс до реєстру заборонених сайтів сторінку з розслідуванням на сайті Олексія Навального, а також сторінку на YouTube з роликом про це.

На момент публікації матеріалу у ролика було 3,6 мільйонів переглядів. ФБК направив до Слідчого комітету і Генпрокуратури РФ запит з вимогою перевірити дані, опубліковані Фондом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Розчарована Показати IP 13 Лютого 2018 15:09
Суперактуально ! Так тримати! Ще більше подробиць з життя російських олігархів та їх підстилок! Ми хочемо знати більше! Смакувати всі деталі!
лучанин Показати IP 14 Лютого 2018 10:30
Нам, лучанам, так необхідна інформація про Настю Рибку через яку можуть заборонити в Росії(!!!) Ютуб і Інстаграм, що ми аж їсти не можемо без цієї приголомшливої новини.
А Показати IP 14 Лютого 2018 22:59
Мені цікаво було прочитати. Розказали про те як вели розслідування) Також дуже люблю рубрику "Світ вражає"! Мабуть на кожну статтю свій читач.
лучанка Показати IP 15 Лютого 2018 12:08
У нас і своїх шалавих голих босих полешок вистастачає.Наш Луцьк ними кишить і всі наші олігархи кожного дня відбирають по одній

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus