USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Меган Маркл і принц Гаррі перебралися в Лос-Анджелес

1 Квітня 2020 09:49
Сьогодні принц Гаррі та його дружина Меган попрощалися зі своїми підписниками на офіційній сторінці в Sussex Royal, подякувавши всім за підтримку, натхнення і спільне прагнення зробити світ добрішим, пише ТСН.

Нагадаємо, нещодавно подружжя разом з сином Арчі переїхало жити до Лос-Анджелеса.

Чим же будуть тепер займатися герцог і герцогиня Сассекські, які зберегли за собою ці титули? Як повідомляють інсайдери на порталі Daily Mail, Меган продовжить озвучувати фільми (3 квітня на екрани вийде фільм Disney Plus про слонів, який вона озвучила), і на цьому вона зупинятися не збирається. Вже зараз Меган Маркл задіяна в деяких проєктах, але публічно про це поки не кажуть.

Також ходять чутки, що герцогиня Сассекська планує випустити книжку з кулінарними рецептами і хоче перезавантажити свій блог The Tig, який раніше, ще до заміжжя активно вела і розповідала шанувальникам про моду, красу і подорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus