USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На мосту не сиділи: український хіп-хоп гурт KALUSH розкачав луцьку публіку. Фоторепортаж

18 Вересня 2021 09:54
SOLD OUT і як наслідок – дуже качовий концерт у залі. До Луцька завітав відомий український хіп-хоп гурт KALUSH зі своїм сольним концертом. Рік тому хлопці стрімко увірвалися на українську хіп-хоп сцену, а сьогодні випускають кліпи з мільйонами переглядів та збирають цілі зали в українських містах.

Розігрів публіку перед головними діючими особами вечора місцевий репер ХЛОПЕЦЬ, який зачитав кілька треків.
А далі на луцьку сцену в розважальному центрі «Промінь» увірвалися репери KALUSH, вони одразу ж закликали любителів репу встати зі свої місць та качати разом з ними. Відзначимо, що чимало фанатів хіп-хоп виконавців були у панамах, як і один з учасників гурту.
Репери багато спілкувалися з лучанами та зачитали треки «Тіпок», «Кент», але найбільше розкачалася публіка під одну з найвідоміших хіп-хоп композицій «Додому».

KALUSH читав треки про любов, Instagram та навіть присвятив пісню «найапаснішому луцькому району» – 40-му. Адже саме назву 40-го лучани кричали найбільше.
Качали місцеві любителі репу під «В тренді пафос», «Вайб», «Файна».А коли черга дійшла до двох найвідоміших треків «Гори» та «Зорі», то репери влаштували батл між ними, запитавши думки лучан, який з них крутіший, однак реакція була однаково гучною.
«Маяком» стала останньою піснею у трек-листі, але репери і далі продовжили качати лучан, повторно зачитавши «Тіпок», «Дім», «Зорі», «Не маринуй».

Останнім треком всього концерту став «Давай на чистоту». «Давай на чистоту, сядем разом на мосту і побазарим зараз тут», – читають репери.
Однак упродовж усього концерту публіці у залі було не до того, щоб сидіти, і не до базару – вона качала, підспівувала реперам і в підсумку залишилася задоволеною виконанням крутого україномовного репу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дурдом Показати IP 19 Вересня 2021 16:15
Зачитали треки "Тіпок", "Кент" і що потім хотіти від тих - кому ця "творчість подобається"?
Антоніо Показати IP 20 Вересня 2021 06:03
Пацани ви супер, але тільки мені подобається треки "додому", і " давай на чистоту". Пацани чекаємо вас у Києві. Український реп це бомба!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus