USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На що будівельник з Луцька витрачає мільйон, виграний у лотерею

4 Вересня 2018 13:53
Будівельник Микола Гліна із Луцька рік тому виграв мільйон гривень у «Лото-Забава».

Як лучанин витрачає виграний мільйон - у сюжеті Еспресо.TV.

Після п’яти років гри в «Лото-Забава» з Миколою Гліною трапилось те, про що мріє кожен лотерейний гравець – він став мільйонером. 24 вересня 2017 року вони разом з дружиною Тетяною завітали до студії улюбленої лотереї, отримали чек на мільйон гривень та розповіли про свої враження та плани на виграш.

Дружина Миколи радіє. Говорить, повірити у те, що все відбувається насправді, змогли лише після приїзду до Києва на запрошення лотерейного оператора, який окрім омріяного чеку на мільйон гривень, вручив Миколі та Тетяні сертифікат на участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», яка передбачає цілу низку розваг.

Серед них: участь у прямому ефірі улюбленої лотереї, бранч з ведучими «Лото-Забава», пересування містом на персональному білосніжному лімузині, професійна фотосесія. А ще - індивідуальна екскурсія станціями Київського метрополітену, який Тетяна побачила вперше у житті.

Головна мрія Миколи - вирішити квартирне питання, адже наразі він з дружиною та трьома власними дітлахами проживає у квартирі з рідним братом, його дружиною та його трьома дітьми. Тобто, вдесятьох.

Тепер після виграшу в «Лото-Забава» він став на крок ближче до здійснення мрії, адже наразі виграний мільйон є не тільки фундаментом для її реалізації, але й фінансовою подушкою безпеки, завдяки якій жити сімейству стало набагато легше.

Родина новоспеченого багатія зажила по-новому. Для своєї дружини та трьох доньок пан Микола організував спільний відпочинок на морі. Говорить, його дівчата там не були ще жодного разу за все життя.

Чоловік і далі збирається купувати лотерейні білети і налаштований зірвати джекпот.До речі, за час існування лотереї «Лото-Забава» вже 301 українець став мільйонером, і 22 з них з’явилися цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отто Скорценні Показати IP 4 Вересня 2018 14:58
35 700 доларів - це фінансова подушка безпеки? Це 3-км квартира, авто (не на бляхах) і пару тисяч доларів в банку.... А потім знову будуть жити на зарплату і казати - а де ж той мільйон дівся???
777 Показати IP 4 Вересня 2018 15:37
С такой женой миллиона мало.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus