USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На сцені луцького клубу грали хіти Євробачення

14 Травня 2017 23:39
Хіти Євробачення переспівували та перегравали Галина Конах та колеги «по цеху» і учні її вокальної студії «SoloWay» 12 травня у Кораблику, інформують у прес-службі клубу.

Команда пригадала фактично усі українські пісні, які лунали на цьому пісенному конкурсі в різні роки, а також виконали хіти, які свого часу стали популярними саме завдяки Євробаченню.

"На жаль, клавішник Міка захворів і всю програму потрібно було оперативно адаптовувати, оскільки шансів для «заднього ходу» фактично не було. Тому все було екстремально, з величезним хвилюванням, але і водночас крутим кінцевим задоволенням від ще однієї планочки, яку і на цей раз вдалось досягнути цій неймовірній команді.

Дякуємо усім, хто був на сцені і по другу сторону від неї. Окремий респект Галині Конах за те, що вже вкотре вкладає море зусиль в такі цікаві концерти, вчить і виховує нове покоління юних артистів і збирає людей, які, як завжди, не шкодують на квіти, оплески та добрі слова", - зазначають організатори.

Фото Дмитра Кухарука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 15 Травня 2017 07:30
А труси знімали в кінці?
34 Показати IP 15 Травня 2017 07:56
Конах нічого крім переспівувати не вміє
а ти до 34 Показати IP 15 Травня 2017 08:19
А ти шось робиш взагалі в цьому житті?
До всіх тролів Показати IP 15 Травня 2017 08:45
Це було дуже класно і майстерно. А усім кому не подобається, краще мовчіть, взагалі нічого не робите, лише балакаєте, бо критикою це не можна назвати) А ті, що не страждають від "жовчі через рот", приходьте на такі міропри'ємства, вони - класні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus