USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Пропозиція руки і серця фермера потрапила на Google Maps

14 Лютого 2020 21:34
32-річний фермер з Німеччини Стефан Шварц вирішив бути креативним і зробити своїй коханій пропозицію руки і серця так, щоб вона точно запам’ятала це на все життя. І чоловікові це вдалося, передає FaceNews.ua. Його жест потрапив на Google Maps і сторінки найбільших видань світу.

Для здійснення плану Шварца знадобилися комбайн, величезне поле і дуже багато терпіння.

Задовго до «дня ікс» Стефан висадив на одному з його полів кукурудзу так, щоб між посівами залишилися порожні місця. Коли ж урожай підріс, навмисне залишені проміжки склалися в питання «Вийдеш за мене?»


Помітивши, що час настав, Шварц запропонував дівчині політати над полями на безпілотник, і спершу вона взагалі не зрозуміла, до чого ця ідея. «Спочатку вона не могла роздивитися [пропозицію], тому що безпілотник був недостатньо високо. Але коли вона помітила, відразу ж сказала так», - цитує Стефана New York Post.

Приблизно в ці ж дні поле Стефана потрапило в кадр, зроблений супутником Google Maps. Тепер його унікальну пропозицію можна відшукати в додатку (місто Хюттенберг, Німеччина).

Сам фермер і його наречена про це не знали, але незабаром отримали лист від тітки з Канади, яка вже була в курсі майбутнього весілля її племінниці. Побачивши фото поля в ЗМІ, вона відразу зрозуміла, про кого йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus