USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ревізор» у Луцьку перевірив гастроном на проспекті Соборності

10 Квітня 2018 20:02
У Луцьку команда програми "Ревізор" з ведучою Наталією Кудряшовою перевірила гастроном "Сова", що на проспекті Соборності.

У складі магазину помітили іржаві стелажі. Також зауважили, що на продуктах, які там зберігаються, відстуні стікери, знайшли м′ясо неприкрите, огірки із пліснявою, зіпсовану цибулю і кавуни, а на підлозі у фользі лежав паштет. Про це повідомляє Конкурент.

У залі торгівлі немає дати виготовлення тістечок, до того ж знайшли на вітрині протерміновану продукцію.

Також в магазині продають тушонку і концерви власного виробництва та польські продукти.

Нагадаємо, команда програми також завітала у супермаркет "Салют" на проспекті Грушевського та на Центральний ринок Луцька. Підприємці на інспекцію відреагували вкрай агресивно – почали перешкоджати зйомці, викликали поліцію та закрили торгові точки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
К.лучанин Показати IP 10 Квітня 2018 20:53
А ще в ЄС хочемо! СТИДОБА ! Те, що в СУПЕРМАРКЕТАХ неналежно зберігаються продукти я помітив вже давно. Я для себе висновки зробив і завжди уважно перевіряю товар.
Торговий Показати IP 10 Квітня 2018 21:37
давно працюю в торгівлі і з Совою теж. там завжди був рай для простроченого товару ,просто ,платиш за полку і беруть будь що включаючі дитячі сирочкі і тістечка,аби гарно була перебита дата на свіжак.а дешевої лівої горілки там завжди можно було продати тому.для своїх алкоголь навіть після 22-00 продавали. і така ситуація не тількі з совою, ще є Гануся І 99% інших торгових точок
Продавець Показати IP 10 Квітня 2018 23:00
Ця Кудряшова сама порушуе всі правила і закони роботи. 1/ ЇЇ тіло не простікіроване - на її груді відсутній бейджик. 2// Без дозволу заходить за прилавок 3///Дивиться продукти сама без свідків - працівників магазину та інш.
Торговий до Продавець Показати IP 10 Квітня 2018 23:42
почитайте закон про журналістську діяльність,а краще не торгуйте просрочкою та ліваком (будь-то горілка з націнкою 120% чи контрабандна молочка з польщі яуа везеться через кордон далеко не в холодильниках)
лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 09:12
А за який рахунок ця Кудряшова разом зі своєю знімальною групою проводить ревізію, нехай побасть декларацію як інші , вважаю що декларація потрібна і для всіх журналістів, тому що в останній час вони сильно збагатилися, кучу будинків побудували , автомобілі придбали
Правда Показати IP 11 Квітня 2018 10:05
А що толку що та Кудряшова ваша перевірки робить? Це її шоу!!! Скільки перевірок зробила Фреймут Ольга і що ті ресторани і готелі і далі працюють клієнти є, клієнти на кухню ж не ходять а їм аби гульнутии розважитись про наслідки ніхто не думає поки гуляється. І нащо ті шоу якщо магазини кафе і все не закривається всеодно??? Працюють і процвітають собі і надалі!!!! І взагалі б краще б перевіряли корупціонерів а то до бідних продавців "причепляться" і все. Якби були умови хороші для торгашів то вони б так не економили і так не продавали прострочку. А зараз стільки торгових магазинів що скажіть хто все це з"їдає???? Люди ж не їдять відрами тому це конкуренція! А в сову ходити не буду і не ходив, бо продавці там теж такі неохайні як видно.
Міщанка Показати IP 11 Квітня 2018 14:32
Такі шоу все ж потрібні, бо адекватні покупці хоч попереджені про безлад у магазині та уважніше вибирають товар. А "бідні" продавці за рік віллу будують з 2 точок (є живий приклад). Чи краще хай буде як у Львові - один бідний продавець копченою рибою заледве купу людей на той світ не загнав. А ревізія проводиться за кошти Нового каналу, де то шоу і показують. І ще - перш ніж писати усіляку пургу, почитайте закони та самі їх виконуйте. Бо всі проти корупції, а як у халепу втраплять, то хай кум порішає ☺
Покупець Показати IP 11 Квітня 2018 16:26
Це все шоу!!! А "Сова" хороший магазин, у кожного,хто має зв'язок з торгівлею свої недоліки!!
68 до Покупець Показати IP 12 Квітня 2018 17:57
Якщо хочете платити сові за паштет, який лежав на землі, або "помилково" проданий просрочений товар - платіть! А я піду куплю в іншому магазині
sms Показати IP 11 Квітня 2018 21:35
Пора вже такі повідомлення коментувати п. Лозинському і п. Татушко. Що зроблено? Все таки бюджетні гроші проїдають.
valdis peish Показати IP 12 Квітня 2018 14:09
а Вася власник сови клав на Кудряшову так і далі торгує гі?ном

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus