USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Скандальному Седюку обрали запобіжний захід

15 Травня 2017 16:38
Завершився суд над пранкером Віталієм Седюком. За голі сідниці під час виступу Джамали у прямому ефірі "Євробачення-2017" суддя Дніпровського суду обрав запобіжний захід пранкеру, повідомляє ТСН.

До слова, ця ухвала оскарженню не підлягає. Після розгляду справи та своєрідної прес-конференції скандаліста суддя зачитав свою ухвалу: обрати для Седюка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Йому присудили здати закордонний паспорт та на 60 діб обмежили пересування. При цьому правопорушник має постійно перебувати під контролем поліції.

Віталію підкреслили, що в разі невиконання зобов'язання до нього може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід

"За клопотанням київської місцевої прокуратури №4 Дніпровським райсудом столиці пранкеру В. Седюку обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Також суд поклав на підозрюваного обов'язки з'являтися на виклик до органу досудового слідства, здати на зберігання документи на виїзд за кордон, повідомляти про зміну місця проживання тощо.

Якщо підозрюваний не виконуватиме покладені на нього обов'язки, це може стати підставою для зміни йому запобіжного заходу, зазначив суддя", - повідомила прес-секретар прокуратури Надія Максимець.

Також вона пояснила, чому саме такий вид запобіжного заходу обрали для пранкера-скандаліста.

"Санкція ч.1 ст 296 КК України не передбачає покарання у вигляді позбавлення волі. У такому разі, застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не виявляється за можливе, бо не передбачено законодавством", - підкреслила Надія.

Перед початком судового засідання Віталій Седюк втік від журналістів, відмовившись давати будь-які коментарі. Втім, на запитання судді хлопець відповідав вже розгорнуто. Зокрема, Віталій зазначив: ці витівки із оголенням є його творчістю, котрою він пишається.

Зауважимо, що це вже не перша скандальна витівка одіозного пранкера. Віталій Седюк встиг продемонструвати свій "талант" із Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Green Показати IP 15 Травня 2017 17:04
Ото наказання!Привселюдно надавати кропивою по тому самому місці і посадити в будяки.Більше на такі подвиги не потягне..
Анонім Показати IP 15 Травня 2017 18:52
та в нього не тільки закордонний паспорт треба забрати, а й внутрішній. у хлопця конкретна шиза. відправити на лікування в дурку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus