USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Що розслідували екстрасенси у селі на Волині

1 Лютого 2019 18:43
У селищі Луків, що на Волині, зняли випуск містичного реаліті «Слідство ведуть екстрасенси».

Трійка екстрасенсів спробує розгадати таємницю смерті принцеси Діани. Що насправді сталося з тілом Леді Ді та при чому тут звичайна сім'я з Волині – все це стане відомо вже в неділю.

За допомогою до екстрасенсів звернеться Тетяна Систалюк з селища Луків Волинської області. Жінка впевнена, що в своєму житті вона встигла все: вийти заміж за коханого чоловіка Богдана, разом побудувати будинок, купити автомобіль і народити трьох чарівних дітей - два сина і дочку.

Однак кожен день Тетяна прокидається з думкою про те, що скоро втратить своїх рідних. Жінка вважає, що її дітей і коханого на той світ хоче забрати покійний брат чоловіка, який за дивних обставин помер півроку тому.

«Більш того, після похорону покійний почав приходити уві сні до Богдана і кликати його на той світ. Незабаром чоловік Тетяни дійсно виявився на межі життя і смерті! Останньою краплею для сім'ї стало те, що брат Богдана прийшов уві сні і до старшого сина Тетяни, п'ятнадцятирічного Дениса. Після цього у дитини стався дивний напад. Крім того, уві сні дядько повідомив хлопчикові, що незабаром його не стане», – пишуть у прес-релізі.

За розслідування цієї справи візьмуться одні з найсильніших експертів проекту з трьох країн – азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс.

«Як тільки медіум почне працювати з фотографією сім'ї Тетяни, трапиться дивовижне – до Анни з'явиться дух принцеси Діани!» – повідомили у прес-службі СТБ.

«Вона сказала: «Та, кому ти хочеш допомогти, страждає через те, що і я»», – повідомила медіум.

Як відомо, принцеса Уельська загинула більше двадцяти років тому в результаті автокатастрофи в Парижі. Її усипальниця знаходиться в Великобританії в родинному маєтку Спенсерів, в Нортгемптонширі.

«Не менш приголомшливим стане те, що уві сні до Хаяла Алекперова прийде дух болгарської ясновидиці Ванги, яка свого часу напророкувала смерть принцеси Діани», – зазначають у прес-службі.

«Вона приснилася мені вперше в житті! І сказала дивну фразу: «Розкрий таємницю маленької дівчинки! Її секрет несе смерть!»- відзначить Хаял Алекперов.

Як трактувати сон екстрасенса, про яку таємницю маленької дівчинки йдеться і як пов'язані історії принцеси Уельської і звичайної жінки з Волині, можна буде дізнатися цієї неділі о 19:00 на телеканалі СТБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 1 Лютого 2019 19:08
Хто спалив техніку Семенюка?
здравомислячий до Луцьк Показати IP 1 Лютого 2019 21:54
Нехай краще скажуть хто спалив 2 машини і трактора підгаєцького сільського голови!
2201 Показати IP 1 Лютого 2019 23:33
Шоу..... не все і не завжди потрібно виставляти на загал . І справжні екстрасенси це знають. А зйомки з надцятого дубля...
Вася Показати IP 2 Лютого 2019 09:26
Чому б не поїхати на схід України, де потрібно розмінувати територію. Назвали б шоу "Екстрасенс помиляється раз в житті". Рейтинг був би космос... А так - шоу для слаборозвинутих
Володимир Показати IP 2 Лютого 2019 10:58
Коли в людей біда і можуть екстрасенси допомогти,то це добре!! Навіщо ці наїзди на них. Чи спалений трактор цінніше людського життя??
Каріна Показати IP 2 Лютого 2019 14:14
А як зв'язатись з екстрасенсами? Дуже потрібна допомога !
Івана Показати IP 2 Лютого 2019 16:46
До галатiв 5:19-21 19 Учинки тіла явні, то є: перелюб, нечистість, розпуста, 20 ідолослуження, чари, ворожнечі, сварка, заздрість, гнів, суперечки, незгоди, єресі, 21 завидки, п'янство, гулянки й подібне до цього. Я про це попереджую вас, як і попереджав був, що хто чинить таке, не вспадкують вони Царства Божого! Левит 19:31 31 Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш!
Іван Показати IP 2 Лютого 2019 16:59
навіщо зверталися до сатани який буде горіти у пеклі і всі слуги його хто звертаєця до нього.. До галатiв 5:19-21 19 Учинки тіла явні, то є: перелюб, нечистість, розпуста, 20 ідолослуження, чари, ворожнечі, сварка, заздрість, гнів, суперечки, незгоди, єресі, 21 завидки, п'янство, гулянки й подібне до цього. Я про це попереджую вас, як і попереджав був, що хто чинить таке, не вспадкують вони Царства Божого! Гріх татуюванняевит 19:31 31 Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш!
123 Показати IP 3 Лютого 2019 11:46
Развод для слабоумных

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus