USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Світло ночі: у Луцькому замку показали видовищне шоу вогню. Відео

9 Вересня 2018 09:26
Атмосфера Середньовіччя, артисти на ходулях та вогняний вир: опівночі в стінах Луцького замку влаштували перформанс «Світло ночі».

Дійство відбулося у рамках арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» у ніч з 8 на 9 вересня.

Нагадаємо, арт-шоу розпочали з символічного прибуття великого князя Вітовта та інсценізації з’їзду монархів, який відбувся у стінах древнього замку 1429 року. Перед глядачами складали «Літопис Луцького замку» з гербами держав, що брали участь у з’їзді монархів. Після вітальних слів виступили королівський оркестр «Harmonia Nobile» та квартет тенорів «Tenors Belcanto».

Перформанс «Світло ночі» опівночі зібрав сотні глядачів, які з захватом спостерігали за видовищним та небезпечним вогняним шоу.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus