USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У британській королівській сім'ї поповнення: Меган Маркл вагітна

15 Жовтня 2018 23:03
34-річний британський принц Гаррі і 37-річна Меган Маркл незабаром стануть батьками.

Відомо, що первісток королівського подружжя має народитися навесні 2019 року. Про це повідомляє Кенсінгтонський палац на офіційній сторінці в Twitter, пише канал 24.

"Герцог і герцогиня Сассекські з великим задоволенням повідомляють, що герцогиня Сассекська чекає дитину, яка з'явиться на світ навесні 2019 року", – повідомляють представники королівської сім'ї.

Зауважимо, у мережі неодноразово ходили чутки про вагітність Меган Маркл. До прикладу, увагу громадськості привернув вихід герцогині Сассекської 12 жовтня у Віндзорі під час весілля принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка. Все тому, що вбрання не було приталене на животі. Сама герцогиня спровокувала ще більше чуток, застібнувши пальто тільки зверху.

Що цікаво, західні таблоїди почали писати про імовірну вагітність герцогині ще у червні, зокрема про те, що Меган вагітна двійнею.

Як розповіло джерело видання Hollywood Life, 36-річна Меган і 33-річний Гаррі були приголомшені тим, наскільки швидко це сталося. Майбутні батьки взнали радісну новину, коли повернулися з короткого медового місяця в Африці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus