USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Переможець «Голосу країни» виступить у Луцьку

3 Червня 2017 10:39
Переможець телевізійного шоу «Голос країни» Олександр Клименко виступить у Луцьку 11 червня на фестивалі духовної пісні «Волинський Благовіст».

Про це повідомив у Фейсбуці голова просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ МП протоієрей Валентин Марчук.

Щорічний Всеукраїнський фестиваль духовної пісні " Волинський Благовіст", який вже 11 червня пройде у Луцьку, здивує глядачів одразу трьома несподіванками. Першою з них стане виступ камерного оркестру "Кантабіле", який подарує радість для усіх поціновувачів справжньої класичної музики.

Другим сюпризом буде виступ державного академічного Волинського народного хору, який розкриє перед глядачами усю незбагненну красу й мудрість народної пісні.

А завершиться фестиваль третім сюрпризом - гала-концертом переможця телевізійного шоу «Голос країни» протоієрея Александр Клименко», - йдеться у дописі.

Крім того, організатори підготували ще багато цікавого і обіцяні несподіванки, які не будуть розкриватися до моменту проведення фестивалю. Раді будемо бачити на нашому грандіозному дійстві усіх, хто любить духовну пісню!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus