USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центральному парку – сімейний фестиваль. Фото

12 Серпня 2017 16:05
Лучан кличуть провести вихідні разом зі своїми дітьми та долучитися до проведення майстер-класів, розіграшів, конкурсів, флешмобів, а також переглянути вистави та порозважатися з аніматорами.

У центральному парку імені Лесі Українки 12 серпня стартувало чудове сімейне свято «Family Weekend», яке триватиме два дні.

Як розповіла ініціаторка заходу Юлія Дейнека, організація сімейного фестивалю – це тільки перший крок на шляху до зміцнення стосунків у родині, адже мета свята полягає саме в налагодженні контакту батьків із дитиною, для чого й створюється відповідне дійство.

«Мені прикро, що через спеку прийшло небагато людей, адже ми підготували дуже багато несподіванок, наприклад, хотіли сьогодні встановити рекорд України з обіймів серед мам і діток, уже приготували для цього навіть кульки… Сподіваємося, що увечері буде набагато більше людей», – відзначила Юлія Дейнека.
Та додала: «У перший день ми виставили тільки одну фотозону, адже хотіли показати людям, що, в принципі, свято – це не лише місце для фото. Дуже хочеться, щоб люди почули своїх діток, щоб вони побачили себе з боку, як цілу родину, відчули, як це побути разом. Тож сьогодні в нас день творчості».
А вже завтра лучани зможуть побувати в п’ятьох країнах, завітавши до парку, де організатори «Family Weekend» встановлять тематичні фотозони. Юлія Дейнека підкреслила, що загалом другий день родинного фестивалю буде цікавішим і насиченішим.

Окрім того, саме 13 серпня відбудеться гаражний розпродаж, на який свої речі, зокрема концертні костюми, передали десять зірок української естради. Виручені кошти ж скерують на придбання Луцькому пологовому будинку кювеза для недоношених діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus