USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Учасник шоу «МайстерШеф» з Луцька розказав, як кинув пити

8 Жовтня 2018 17:02
Учасник 8 сезону «МайстерШеф» — лучанин Дмитро Кравчук — розповів про свою мотивацію і про те, як боровся з алкогольною залежністю.

Про це йдеться на сайті телеканалу СТБ.

Дмитро Кравчук вирішив присвятити своє життя кулінарії після того, як працював офіціантом. Кулінарний проект для нього — можливість отримати нові знання та дорогоцінний досвід. Також це шлях до мрії стати кухарем. Дмитро поділився головною мотивацією життя:

«Мене мотивує віра батьків у мене. Є ще одна людина, яка дуже мене підтримує, — моя дівчина Катя. Вона вірила в мої сили від самого початку. Звичайно, головна мотивація — це мрія стати бренд-шефом і відкрити власний ресторан».

Не завжди Дмитро Кравчук був так позитивно налаштований. У минулому він вживав алкоголь, що руйнувало життя хлопця. Але Дмитро зумів подолати ці труднощі, повірив у себе і кинув пити заради нового життя:

«Я почав розуміти, що втрачаю все: роботу, друзів, батьків. Тоді зрозумів, що потрібно кардинально змінити своє життя. У рідному Луцьку нічого не виходило, ситуація тільки загострювалася. В один день я зателефонував другу і сказав: що через три години ми з ним переїжджаємо до Львова. За деякий час я зустрів свою другу половинку. Заради Каті я остаточно кинув всі згубні звички і почав жити заново».

Учасник «МайстерШеф»-8 радить всім, хто хоче добитися успіху, шукати свою мрію. Робити все, щоб її здійснити. Також ніколи не забувати людей, які вірили у вас від самого початку і допомагали досягти бажаного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Омг Показати IP 9 Жовтня 2018 10:48
Що воно мелеееееен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus