USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Учасниця «Топ-моделі по-українськи» з Луцька вагітна первістком

5 Серпня 2020 11:53
Лучанка Юлія «Клео» Біньковська з третього сезону модельного реаліті Нового каналу розповіла про новий період в житті. Деякий час дівчина інтригувала шанувальників: зізналася, що погладшала на 8 кг, але не уточнювала, чому. І ось все таємне стало явним.

Батьком первістка дівчини став хлопець Юлії – Антон Дудка, з яким вони разом живуть в Луцьку. Малюк з’явиться на світ вже в кінці жовтня.

«На «Топ-моделі по-українськи» я проходила краш-тест і мені дісталося завдання сказати Антону, що я вагітна. Коли він почув це, був дуже радий, і дуже засмутився, коли я сказала, що це всього лише жарт, – зізналася дівчина Новому каналу. – Після цієї ситуації ми багато говорили на цю тему і зрозуміли, що дуже хочемо дитину. Перший місяць я не могла завагітніти і дуже переживала, поки гінеколог не пояснила мені, що це нормально, так буває».

Дізналася про вагітність Біньковська напередодні дня народження свого коханого, тому вирішила зробити йому особливий подарунок.
«Коли я дізналася про вагітність, подумала: «Нарешті!» Кілька днів терпіла і не говорила Антону – хотіла зробити йому сюрприз. Я поклала тест з двома смужками в коробочку і залишила на ліжку. Антон знайшов подарунок, коли мене не було вдома, але відразу ж подзвонив, приїхав, поцілував животик і сказав, що дуже радий», – зізналася Юля.

Стать майбутньої дитини випускниця модельного реаліті поки що приховує, але відчуває, що чекає на дівчинку.
Зазначимо, що вже цієї осені Новий канал покаже Суперсезон «Топ-моделі по-українськи» з найяскравішими випускницями попередніх сезонів модельного реаліті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
факт Показати IP 5 Серпня 2020 12:22
Якщо вона з ним живе в неузаконеному шлюбі,то хто вона є,пояснювати думаю немає потреби.Життя_екзамен! Може статись так, (не дай Боже),що тато є,а аліменти плотити не буде кому.
Не факт до факт Показати IP 5 Серпня 2020 14:03
На аліменти в Україні можна подати навіть не перебуваючи в шлюбі.
Рада за Вас Показати IP 5 Серпня 2020 13:16
Вітаю майбутніх батьків!!!
Андрій Показати IP 5 Серпня 2020 13:40
Одна вже така в Туреччині віддихала з хлопцем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus