USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уродженець Шацька став учасником проекту «Серця трьох»

9 Березня 2017 09:59
Уродженець Шацька 28-річний Роман Шепель бере участь у проекті на Новому каналі "Серця трьох".

Романа обрали одразу дві дівчини - Настя і Фаріда, пише «Район.Шацьк».

Перше побачення - з блондинкою Настею - показали в передачі за 7 березня. Роман під час побачення - впевнений у собі і відкритий, стильний, принциповий. Готовий захищати дівчину від хуліганів. Красень, що тут казати! Проте серце примхливої Насті йому завоювати не вдалося. Дівчина не запросила Романа на друге побачення.

Хлопець не впав у відчай. "У мене ще є Фаріда!" - зауважив.

Роман давно поїхав із рідного Шацька, самотужки побудував кар'єру танцівника, досягнувши чималих успіхів.

Роман Шепель брав участь у проекті "Танцюють всі" - там до симпатичного і здібного хлопця прийшла слава.

Як пише видання, проте й зараз помітно, що він наш, шацький! Фрази:"Дивлюся, бо очі маю", "Хай кінь думає - в нього голова більша", -коронні поліські.

Видно, що він пишається тим, чого зумів досягнути. Легко розмовляє російською і без ностальгії згадує про свою малу батьківщину: "Я виріс у бідній сім'ї, бідному районі..."

У Шацьку живе рідна сестра Романа Шепеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто Показати IP 9 Березня 2017 10:34
О богі, яка стрьомна баба.
Анонім Показати IP 9 Березня 2017 12:32
І що, по руські шпрехає? Тоді комплексує. Чогось всі ущєрбні, приїзджаючи до міста починають пашталякати по руські. Думають, що інтелігентніше виглядають чи що? От дурні. Навпаки, коли людина розовляє гарною українською, то й видно, що інтелігентна, що освічена і немає комплексу провінціала. Брали б приклад з Вакарчука чи Руслани. Навіть негри чи в"єтнамці приходят на шоу і розмовляють українською, вивчають за рік-два. А тут рідна мова, а він....... Це стосується і Манатіка.
Ольга Показати IP 9 Березня 2017 14:16
Дуже харизматичний і талановитий хлопець!
101 Показати IP 9 Березня 2017 22:15
Це величезне досягнення і визначна подія. Вважаю за необхідне внести цього хлопця до пантеону "Героїв Шацька" (якщо нема такого то терміново створити). Це перемога однозначно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus