USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В актора Караченцова діагностували останню стадію раку

13 Квітня 2018 15:33
У російського актора Миколи Караченцова, у якого в минулому році виявили неоперабельну пухлину легенів, зараз остання стадія захворювання.

Дружина Караченцева розповіла, що зараз він проходить лікування в Ізраїлі, повідомляє УНІАН з посиланням на kp.ru.

"Ми зараз в Ізраїлі, лікуємося. У Колі четверта стадія раку, ми боремося за його життя", - сказала вона.

Минулого року в актора виявили рак. Він пройшов курс хіміотерапії, і йому була проведена операція. Його дружина просила допомогти зібрати мільйон на лікування чоловіка. Четвертий курс хіміотерапії він пройшов успішно.

Микола Караченцов знімався у кіно з 1967 до 2005 р. (фільми: «Ярославна, королева Франції», «Сентиментальний роман», «Дами запрошують кавалерів», «Старший брат», «Собака на сіні», Юнона і Авось та ін.).

Грав в українських стрічках: «Пригоди Електроніка» (1979, Уррі), «Трест, що луснув» (1983, т/ф, 3 с, Джефф), «Дежа вю» (1988, Рижак), «І чорт з нами!» (1991).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus