USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вокальне шоу в Луцьку: таланти дивували суддів своїми голосами. Фото

15 Лютого 2018 14:48
У Луцьку вкотре відбувся кастинг вокального талант-шоу, де більш ніж 30 учасників, виконували приголомшливі пісні у різних жанрах. Учасники виконували пісні як акапельно, так і під музичний супровід.

Також конкурсанти брали участь у проекті, і зі своїми музичними інструментами, аби показати всі свої таланти. Суддям було важко обрати десятку учасників, адже кожен показував свої лише найкращі якості та таланти.

Проте, вибів був зроблений, та вже у цю суботу (17.02) о 18:00, на кожного глядача та суддів, чекає виконання світових хітів юними талантами, які змагатимуться за перемогу у головному вокальному проекті Волині, інформують організатори.

Нагадуємо, що «We plus Music Awards» (WMA) - вокально-музичний проект, який щосезону визначає найкращого співака Луцька. Всі конкурсанти обираються шляхом публічних прослуховувань.

Наступне шоу відбудеться 17 лютого. Провести свій вечір в комфортній компанії музики, ви можете разом з учасниками вокально-музичного проекту «WMA», за адресою: вул. Будівельників 4 (приміщення готелю Світязь).



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus