USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинських татусів, які самостійно виховують дітей, запрошують на шоу

25 Листопада 2019 18:10
Телеканал «СТБ» шукає серед волинян шукають розлучених татусів, які самостійно виховують дитину або дітей, для участі у шоу «Наречена для тата».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила кастинг-менеджертелеканалу «СТБ» Анна Шаруда.

«Серед волинян шукаємо тата, який розлучився, живе з дитиною або бере активну участь у її вихованні, і при цьому дуже хоче знайти кохання і створити сім’ю. Також буду дуже вдячна, якщо ви поділитеся контактами таких татусів. Можливо, це їхній шанс. Ми допоможемо таким татусям створити сім‘ю», - зазначила Анна.

Усіх охочих взяти участь у кастингу на участь у телепроєкті просять телефонувати, або ж писати на Viber та Telegram за номером: 063 7370919.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що телеканал «1+1» розпочав кастинг нового сезону телепроєкту «4 весілля» та шукає героїв, які погодились би взяти участь у передачі серед мешканців Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus