USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Волинський барига», вірш про ГПЗ та дівчата в гримерці: як «Мамахохотала» смішила лучан

19 Жовтня 2018 08:27
Молодіжний гумор, поєднаний з життєвими ситуаціями, жарти non-stopта неймовірно смішні мініатюри за участю акторів Євгена Яновича та Олега Маслюка – студія «Мамахохотала» представила у Луцьку нову концертну програму.

Вечір гумору відбувся 18 жовтня у розважальному центрі «Промінь».

Глядачі з нетерпінням чекали виходу акторів на сцену, проте спочатку для них провели міні-розминку, а тоді на сцену вийшов керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук та всі актори. Євгена Яновича вважають секс-символом студії, тож, вийшовши на сцену, він жартома показав у зал пальцем на тих дівчат, які після концерту мають зайти до нього у гримерку, однак інші актори заперечили, мовляв гримерка спільна.
Привітавшись з глядачами, актори пішли готуватися до номерів, а тим часом Роман Грищук розповів, що останнього разу студія «Мамахохотала» була у Луцьку чотири року тому.

«Нам дуже тут подобається. Цієї неділі для нас відбулася значна подія – сотий концерт студії «Мамахохотала», а сьогодні відбудеться перший концерт туру. Ви знаєте, є така традиція: як пройде перший концерт, то такими будуть і наступні», - зазначив Роман Грищук та виразив впевненість, що концерт пройде на ура.
Потому розпочалися номери, насичені неймовірним гумором. Так, зазвичай українському телеглядачу подають продукт, перероблений з іноземного на українську манеру, тож лучанам показали, як з серіалу «Колумбійський барон» зробили «Волинський барига».
Також актори чимало жартували про відносини у сім’ї, побачення, друзів тощо. Зокрема, сміх в залі викликали такі номери, як український агент, в якого немає фінансування, з камерою на голові, мікрофоном в руках та водяним пістолетом мав зробити контрольну закупку наркотиків; побачення пари в ресторанні з людиною-брехнею.


До слова, між конкурсами постійно відбувалися розіграші призів – глядачі слали СМС на певний номер з текстом, куди піти у Луцьку, і одним з переможців став учасник команди «Замок Любарта» Назар Пащук.
Особливу увагу «мамахохоталівці» приділили темі алкоголю: лучани побачили, як ботанік під дією алкоголю знайомився з дівчиною у ресторані; як друг, з яким «бухали», захищав перед жінкою свого товариша, не знаючи, що той вже вдома; зйомку реклами горілки, де замість акторів справжні алкоголіки, яким замість горілки налили воду.
Також запам’ятається глядачам і номер, в якому олігарх Валєрчик хотів порішати в спортзалі, щоб його донька схудла за один день, проте замість неї на тренажерах мав займатися хтось інший.
Зауважимо, що кожен номер глядачі зустрічали оплесками та сміхом. З луцькою публікою актори розпрощалися, розігравши сцену зустрічі сонця після випускного вечора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
То ж не по нашому Показати IP 19 Жовтня 2018 10:12
А хто скаже, шо то за дурня у назві тої студії - "Мамахохотала" ? Тато видно мудріший - бо він не хохоче !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus