USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше у Луцьку – міжнародна виставка котів. Фото

20 Квітня 2019 15:09
Міжнародна виставка котів за підтримки Українського фелінологічного об’єднання розпочалася у Луцьку 20 квітня. Організаторам вдалося зібрати на спортивному майданчику КРЦ "AdrenalinCity" 113 тварин.

Охочим помилуватися котами та, можливо, обрати собі домашнього улюбленця зібралася чимала кількість. Більшість відвідувачів виставки прийшли з дітьми, які захоплено розглядали пухнастиків та уважно слухали інформацію від власників про особливості кожної породи.

Чи не найбільшу увагу гостей привернули до себе коти породи Мейн-кун, які походять зі США та вважаються улюбленцями моряків, оскільки вони витривалі та невибагливі. Як розповіли власники Мейн-кунів, зазвичай кошенята народжуються раз на рік і їм притаманна розмаїтість забарвлення. Коти цієї породи остаточно сформовуються до чотирьох років. Середня вартість Мейн-кунів стартує від $250.

Багато серед виставлених котів було представників породи Шотландський висловухий, вушні раковини яких загнуті вперед і вниз. Як пояснили власники, причиною незвичайної зовнішності цієї породи кішок є генна мутація. Якщо у кошенят породи шотландська висловуха до певного віку вуха залишаються прямими, то вони отримують назву шотландські прямовухі.

Варто також відзначити чималу кількість Бенгальських котів, які вперше з’явилися у США шляхом схрещування диких бенгальських котів з домашнім. Зі слів власників цієї породи, їхньою характерною особливістю являється неабияка любов до води. Причиною цього є те, що дикі бенгальські коти завжди живуть біля водойм.

Також на виставці діє фотозона для котів, ятки з різними видами кормів та сувенірної продукції. Вже сьогодні розпочнеться процес оцінювання котів професійними рефері з Польщі та Литви. А завтра відбудеться нагородження найкращих тварин міжнародними сертифікатами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Yes! Показати IP 20 Квітня 2019 18:20
Без кота и жизнь не та!!!!!!Кот может быть сам по себе ,а человеку без котёрика плохоооо !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus