USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Зеленський у новому ролику закликав українців до єдності

10 Квітня 2019 13:12
Кандидат у президенти Володимир Зеленський випустив новий ролик, у якому закликав українців по всій Україні та за кордоном об’єднуватися та самим обирати майбутнє держави.

Відео, на якому артист просить не чекати, доки закінчиться «епоха жадібності, бідності, брехні», розміщене на його сторінці у Facebook.

«Це ми – ті, кого поділили на правильних і неправильних. На малоросів і вишиватників. Ті, кого називають бидлом, клоунами, хохлами, але ми – це українці. На заході, сході, на півночі, півдні і в центрі. І ми втомились стояти на місці, чекаючи, поки закінчиться ця епоха.... Ми різні, але такі однакові. Об’єднуємось, щоб рухатися вперед. Адже 21 квітня вибір тільки один – минуле чи майбутнє», – каже Зеленський.
Нагадаємо, штаб кандидата в президенти Петра Порошенка випустив агітаційні матеріали, зокрема – білборди, на яких він зображений разом з президентом Росії Володимиром Путіним. Тим часом, у Луцьку роздають агітаційні газети із з подібним зображенням гаранта і президента країни-агресора.

Раніше учасник першого туру президентських виборів в Україні Анатолій Гриценко заявив, що білбордами з Путіним діючий глава країни Петро Порошенко розколює Україну навпіл. «Також це пряме і безпідставне звинувачення та зневага на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРОШЕНКО ОТРИМАВ ПИСЬМОВИЙ ДОЗВІЛ ПУТІНА НА РЕКЛАМУ, АБО Ж ПОРУШИВ ЗАКОН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Клава Показати IP 10 Квітня 2019 13:16
не чутно, що кандидати грозяться зробити з олігархами..
Наталія Показати IP 10 Квітня 2019 13:17
Клас!!!
Юля я Показати IP 10 Квітня 2019 14:05
Ну хто може голосувати ще на 5 років за ПП ??За йго президенства людей загинло навіть не можуть порахувати! Це ганьба тим людям які зараз жирують ,їх голова не болить за синів і дочок які шкають кращої долі за кордоном. Невже приємно жити в країні, де ти зажираєшся, а дідусь з бабусею стоять в черзі за черствим хлібом, де люди не можуть влаштуватись на роботу, де підприємці не платья зарплату обіцяють одне платьть інше, а краще беруть студентів які за 5 копійок готові працювати поки навчаються. Власниця салону їздить на дорогому авто а людям які на неї працюють бо вона нічого не вміє, а чоловік дав гроші відкрила і ти цілий день працюй а платить що ледве вистачає на комуналку і з голоду не померти, натомість сама подорожує, міняє шуби, пальта, д.н святкує своє мами доці в дорогих ресторанах іт.д Хіба ж це справедливо?? Це така ВАША ПП Справедливість? Це все зубожіння а інші зажираються ! Кінець всьом прийде треба вірити!
ан Показати IP 10 Квітня 2019 14:11
супер. молодець!!!!!!!!!!
!!! Показати IP 10 Квітня 2019 14:40
Дай Боже ,аби й справді в серці мав те ,що на словах каже.Нехай проясніє в головах людей й вийде сонце ,а "прозасєдавшихся" у владі всіх гнати ..з пляжу в три шиї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus