USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кияни обурені захмарними платіжками за опалення

28 Січня 2019 23:19
Мешканці Києва, які сумлінно сплачують за комуналку, переконані, що їх змушують платити й за боржників. У «Київтеплоенерго» це заперечують, аргументуючи тим, що в завищених платіжках винна погода та погана теплоізоляція.

Про це йдеться у сюжеті Надзвичайних новин, передає Kriminal.tv.

Киянка Олена не може збагнути, чому їй прийшли платіжки із захмарною сумою за опалення. Жінка проживає зі своєю сім’єю у столиці в невеликій трикімнатній квартирі. Олена зателефонувала своїм знайомим, які проживають у таких же квартирах. Як виявилося, їм прийшли квитанції за опалення з удвічі меншою сумою.

Такі ж платіжки із захмарними сумами отримали й сусіди Олени. Люди обурюються, адже ті, хто сумлінно сплачує за комуналку, повинні заплатити за тих, хто не платить зовсім.

Директор структурного підрозділу «Київтеплоенерго» Костянтин Лопатін коментуєцю ситуацію таким чином: «Обсяг споживання залежить ще і від теплотехнічних характеристик будинку, тобто, й від забудови, стін, ступеню благоустрою будинку, висоти стелі тощо».

Тим, хто не отримав захмарних квитанцій за опалення, підклали іншу свиню: хто не має лічильників, має заплатити за газ утричі дорожче.

Від переплати користувачів мали б врятувати лічильники, які обіцяли киянам встановити ще до січня 2018 року. Але обіцянки так і залишилися обіцянками.

На прохання поставити лічильники у «Київгазі» відповідають, що ставитимуть лічильники тільки на весь будинок. Потрібно чекати черги. Коли містяни хочуть установити їх за свій рахунок, то мають сплатити більше 3 тисяч гривень.

Сама ж послуга встановлення лічильників включена в абонплату, але куди поділися кошти – не відомо. Кияни звернулися у Центр комуналного сервісу, аби встановити лічильники власним коштом.

Киянка Наталія приходить у сервіс, як на роботу, і марнує лише час, простоюючи в чергах.

Киянин Дмитро обурюється, адже встановив лічильник, другий місяць не може його узаконити, бо нема кому прийти й опломбувати прилад. Доки чоловіка женуть з кабінету в кабінет, його гаманець «схуд» на 5 тисяч гривень. Чоловік просить пояснити, звідки беруться ці суми. Йому відповідають, що всі питання – до «Київтеплоенерго».

Але лічильник не рятує від надхмарних нарахувань, оскільки газ для населення знову подорожчав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 28 Січня 2019 23:27
Треба не платити і все!
Ага Показати IP 28 Січня 2019 23:36
Кияни ще не бачили суми луцьких платіжок, а ціна в них за опалення менша чим в Луцьку
Во до Ага Показати IP 29 Січня 2019 02:51
А я ж і кажу що волиняни всім довольні і хочуть ще.
Лучанин Показати IP 29 Січня 2019 07:45
І при чому тут кияни до Луцька?В нас своїх проблем вистачає.
Pavlo Показати IP 29 Січня 2019 10:12
Дякую святому майдану тож ми вільні і гідні можемо і платити
11 Показати IP 29 Січня 2019 10:45
Дякуємо вишиванкам та майдану за такі платіжки. Зато в сра.... Ці ой безвіз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus