USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Apple представила власну кредитну картку, медіа-платформу та телешоу

26 Березня 2019 10:26
Всесвітньо відомий американський виробник комп'ютерної техніки й програмного забезпечення, компанія Apple, вирішила зосередити головні зусилля на сегменті сервісів для власної продукції, представивши в понеділок одразу чотири новинки.

Презентація, яка тривала впродовж двох годин, відбулася в понеділок у театрі Стіва Джобса в Apple Park (штаті Каліфорнія), повідомляє Укрінформ.

Ключовим під час виступу керівника компанії Тіма Кука стало слово "сервіси". Саме цей сегмент ринку в Apple визначили таким, що потребує додаткового розвитку й має потенціал для розширення продажів.

Отже, "яблучна компанія" представила в понеділок новий сервіс потокового відео Apple TV+, заснований на безкоштовному акаунті та передплаті за окремі обрані продукти. Сервіс матиме великий оригінальний контент, у т.ч. від відомої телеведучої й продюсера Опри Уінфрі, американського комедійного актора Стіва Карелла, режисерів Стівена Спілберга, Джей-Джей Абрамса та багатьох інших. Крім того, через Apple TV+ можна буде підписатися на ряд популярних каналів, у тому числі HBO, Showtime, Stars. При цьому, сервіс буде доступний не тільки на пристроях з iOS, але й на смарт-телевізорах.

Компанія також представила оновлений сервіс Apple News+. Так, для американського ринку пропонується за $10 на місяць отримати доступ до понад трьох сотень 300 журналів і цифрових медіа. Серед таких видань були названі, в тому числі журнали People, Time, Go, Vogue, Wall Street Journal, Wired та інші.

Наступною новинкою на презентації став ігровий сервіс Apple Arcade для пристроїв, які працюють на програмному забезпеченні iOS, macOS і tvOS. Компанія анонсувала понад 100 ігор вже на початку роботи свого продукту. При цьому було підкреслено, що всі вони працюватимуть у тому числі в режимі off-line у 150-ти регіонах світу.

Також у компанії заявили про введення в оборот віртуальної кредитної карти Apple Card, яка також може бути виконана у вигляді титанового аналогу звичайної кредитки. Як пообіцяли представники компанії, титанова картка працюватиме в усьому світі, а також матиме опцію повернення коштів від 2% до 3% з оплачених нею покупок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus