USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Apple відкриває офіційне представництво в Україні

26 Травня 2020 20:04
Apple зареєструвала юридичну особу в Україні.

Про це йдеться у державному реєстрі юридичних осіб, на що звернуло увагу видання AIN, передає ТСН.

Дата реєстрації ТОВ «Еппл УКРАЇНА» – 15.04.2020, керівник – Роман Гуменюк, адреса реєстрації – бізнес-центр IQ. Єдиний засновник і бенефіціар компанії – ірландське юрособа Apple.

Романом Гуменюком підтвердив, що очолює офіційну дочірнє підприємство Apple в Україні. Також він сказав, що на плани щодо запуску бізнесу Apple в Україні вплинув карантин. «Через обмеження на перельоти і пересування іноземного менджмента поки складно щось планувати», – заявив він в коментарі Liga.Tech.

Нагадаємо, 14 травня шведська компанія IKEA офіційно запустила інтернет-магазин в Україні. А вже 25 травня вирішила тимчасово призупинити роботу свого онлайн-магазину через великий попит.

Як повідомлялося, кіберзлочинці створили програму, що дозволяє зламати будь-який смартфон Apple.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus