USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Facebook використовуватиме штучний інтелект для виявлення схильних до самогубства

1 Березня 2017 23:52
Facebook розробив алгоритми, які аналізують повідомлення користувачів і їх коментарі на записи. Після ідентифікації користувача, у якого є схильність до суїциду, його дані будуть спрямовані команді дослідників, повідомляє РБК-Україна.

Крім того, наголошується, що соцмережа активно співпрацює з кількома організаціями з охорони психічного здоров'я, що діють в США.

Користувачі Facebook мають можливість контактувати з ними за допомогою месенджера. Така новація знаменує собою перше використання AI (англ. Artificial intelligence - штучний інтелект) технології для перегляду повідомлень по мережі після того, як засновник Facebook Марк Цукерберг оголосив в минулому місяці, що відповідні алгоритми можуть використовуватися для ідентифікації повідомлень терористів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, уже понад два роки в соцмережах діють спільноти, які закликають підлітків вступити в небезпечну гру, результатом якої має стати самогубство. Нещодавно у Луцьку виявили групу підлітків, які почали небезпечний квест «Синій кит» з самогубством гравця в кінці. Про виявлене уже повідомили у департамент кіберполіції.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ГРУПИ СМЕРТІ» У СОЦМЕРЕЖАХ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ВІД ВОЛИНСЬКОГО ПСИХОЛОГА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus