USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Google відмовився від «живого пошуку»

27 Липня 2017 02:00
Google відключив миттєвий пошук, при якому результати з'являлися паралельно з набором тексту і змінювалися в залежності від зміни запиту.

За словами представника компанії, більше 50% пошукових запитів припадало на смартфони з іншими способами введення і екранами.

«З огляду на це, ми відмовилися від «живого» пошуку, щоб сфокусуватися на розробці більш швидкої пошукової машини для будь-яких пристроїв», - пояснюють в компанії.

При наборі запиту користувачеві пропонуються різні варіанти, але він повинен вибрати один з них, або натиснути Enter або «Пошук».


«Живий» пошук запустили в 2010 році. Він намагався «вгадати» пошуковий запит користувача і показував результати відразу ж, як тільки починався введення тексту. Вони оновлювалися автоматично, якщо користувач продовжував вводити текст. Запропоновані варіанти відбиралися на основі аналізу пошукових запитів інших користувачів і змісту сторінок, проіндексованих Google.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 27 Липня 2017 02:19
марк цукенберг лох?) Ви геть вже?)
Лучанин Показати IP 27 Липня 2017 08:55
Таке враження що Гугл включили в програму освіти під гаслом "Менше знаєш - легше спиш". Що ж, чекаємо виборів під гаслом "Яндекс в кожен дім".
Ага Показати IP 27 Липня 2017 10:24
Нічого він не відключив! Живий пошук працює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus