USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

YouTube, Facebook і Apple закрили InfoWars через популяризацію ненависті та змов

7 Серпня 2018 07:40
Провідні компанії соціальних мереж та відео-контенту, такі як YouTube, Facebook і Apple, в понеділок закрили акаунти медіа-платформи InfoWars, яка поширювала перекручену інформацію про міжнародні змови.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN.

«Компанії YouTube, Facebook і Apple вжили заходів щодо вилучення контенту, пов'язаного з платформою InfoWars та її засновником - Алексом Джонсом (Alex Jones)», - зазначається в повідомленні.

Всі три мережі заявили в понеділок, що цей контент порушує їхню політику. При цьому, найбільш серйозних заходів вжила платформа YouTube, яка належить Google. Вона закрила багато популярних каналів, пов'язаних з InfoWars, включаючи Channel The Alex Jones, який мав 2,4 млн підписників та відео-переглядів загальною кількістю понад 1,5 млрд.

«Коли користувачі послідовно порушують політику, зокрема, політику проти ненависті й переслідування, або встановлені умови, які забороняють обходити наші обмеження, ми припиняємо дію їхніх облікових записів», - йдеться в заяві YouTube.

Платформ InfoWars відома тим, що поширює явно неправдиву інформацію та теорії змови на безліч проблем. У тому числі, вона стверджувала, що трагічні події в Sandy Hook були обманом, а терористичні атаки 11 вересня 2001 року організовані урядом США.

Водночас, InfoWars має власний діючий веб-сайт, який також має можливості поширювати контент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus