USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Азербайджанський оператор Bakcell завершив купівлю «Vodafone Україна»

3 Грудня 2019 21:18
Компанія Bakcell завершила угоду з купівлі українського мобільного оператора «Vodafone Україна».

Про це повідомляє «Інтерфас-Україна».

Зазначається, що для проведення угоди азербайджанська компанія залучила зовнішнє фінансування від J.P. Morgan Securities Plc та Raiffeisen Bank International A.G. Загальну вартість угоди оцінювали у 734 мільйона доларів.

Крім цього, повідомлялось, що Bakcell планує інвестувати в українського мобільного оператора ще близько 400 мільйонів доларів.

Нагадаємо, російська телекомунікаційна компанія МТС, яка працює в Україні під брендом «Vodafone Україна», продасть українського оператора азербайджанській телеком-компанії Bakcell за 734 мільйони доларів.

Зазначимо, що компанія Bakcell — перший мобільний оператор Азербайджану — заснована у 1994 році. Наразі компанія обслуговує близько 3 мільйонів абонентів в країні. Bakcell входить до холдингу NEQSOL Holding, який здійснює бізнес-діяльність у сферах телекомунікації, нафтогазовій та інших галузях у низці країн світу, зокрема Бангладеш, Грузії, Туреччині, США, Британії та Казахстані.

Vodafone — один з трьох найбільших операторів мобільного зв'язку в Україні. Під цим брендом оператор працює з 2015 року. До цього працював під брендом «МТС», а ще раніше (до 2007 року) — UMC. Офіційно бренд Vodafone В Україні належить компанії Preludium B.V., однак кінцевим власником є російська компанія «МТС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus