USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Франція оштрафувала Google на €150 млн

22 Грудня 2019 09:58
Антимонопольна служба Франції оштрафувала корпорацію Google на €150 млн.

Корпорація заявила, що буде оскаржувати штраф, повідомляє УНІАН з посиланням на Гордон.

Компанію звинуватили у зловживанні домінуючою позицією на ринку. У французькому регуляторі зазначили, що правила рекламної платформи Google Ads застосовуються випадковим чином, що призводить до несправедливого видалення акаунтів деяких компаній.

Розслідування проти Google почалося після того, як у 2015 році був заблокуваний акаунт французької газети GibMedia. Керівництво газети заявило, що блокування відбулося без попереднього повідомлення. Корпорація у відповідь звинуватила GibMedia в тому, що вона розміщувала рекламу веб-сайтів, які вимагали гроші у користувачів.

Антимонопольна служба заявила, що Google змінювала угоди без попередження клієнтів, в результаті чого рекламодавці порушували правила, самі того не підозрюючи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus