USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Користувачі WhatsApp не зможуть відправляти повідомлення, якщо не погодяться на нові умови

24 Лютого 2021 09:27
Користувачі WhatsApp, які не погодяться до 15 травня на нові умови конфіденційності, не зможуть отримувати або відправляти повідомлення.

Їхні облікові записи в месенджері позначать як «неактивні», а неактивні акаунти у WhatsApp через 120 днів можна видалити, пише ВВС.

Користувачі зможуть отримувати дзвінки та повідомлення, але лише короткий час – як повідомляє TechCrunch, ймовірно, лише «кілька тижнів».

Про свої плани WhatsApp оголосив у січні.

Це викликало хвилю обурення в соцмережах – багато користувачів вважали, що WhatsApp всупереч їхній волі надасть їхні персональні дані головній компанії Facebook, яка володіє месенджером.

Пізніше WhatsApp роз’яснив, що це не так, і що мета оновлення – встановити програму для платіжних переказів, які роблять користувачі.

WhatsApp вже надає Facebook інформацію про IP-адреси користувачів, дані про ґаджети, з яких ті заходять в месенджер, і про покупки, які роблять через платформу.

Однак у Європейському Союзі та Великій Британії діють інші закони з використання персональних даних. Там користувачів WhatsApp зміни не торкнуться.

Після першої заяви про нові правила мільйони людей залишили WhatsApp і завантажили Telegram, Signal та інші месенджери, які обіцяють конфіденційність і захист даних.

WhatsApp відклала запровадження нової політики і змінила спосіб повідомлення користувачів про майбутні зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus