USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ліси на Волині обладнали системою відеоспостереження

13 Травня 2019 07:00
У Держпідприємстві «Прибузьке лісове господарство» встановили нову пожежну станцію з сучасною системою відео спостереження.

По це повіомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Прибузьке лісове господарство» закупило відеокамери та створило лісову пожежну станцію з необхідним відеоспостереженням. З допомогою цього обладнання можна завчасно дізнатися та передбачити лісову пожежу. Причому – без виїзду у лісові масиви. Зображення подається на екран монітора, встановленого у лісгоспі. Таким чином, у випадку виникнення навіть найменшого загоряння реакція лісівників, що найважливіше, буде вчасною" – йдеться у повідомленні.

Зі слів лісівників, досі головною причиною виникнення пожеж у лісі залишається безвідповідальне ставлення громадян. Цієї весни ситуація із підпалами минулорічної трави набувала критичних масштабів.

Порятунок усього живого у траві та у лісі, доки свої корективи не внесла дощова погода, не в останню чергу став можливим завдяки цілодобовій роботі лісівників, рятувальників та небайдужості окремих громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 13 Травня 2019 11:47
квадрокоптер не був би дешевший і ефективніший?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus