USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Один із мобільних операторів обманював українців вигаданим 4.5G-інтернетом

26 Грудня 2019 18:59
Один із найбільших мобільних операторів України lifecell розміщує рекламу вигаданого «4.5G»-інтернету.

Відповідну оману викрив антимонопольний комітет України, повідомили у пресслужбі АМКУ.

Комітет звернувся до оператора із вимогою припинити вводити в оману користувачів.

«Рекомендації Антимонопольного комітету, надані lifecell: Припинити поширення в рекламі відомостей про надання послуг мобільного інтернету четвертого покоління в стандарті 4.5G. Інформування споживачів про послуги мобільного інтернету четвертого покоління здійснювати у спосіб, що не вводитиме в оману споживачів», – говорять в АМКУ.

Зараз мобільні оператори ведуть боротьбу за клієнтів. Вони намагаються не лише утримати старих абонентів, але й заманити нових користувачів.

«Одним із ключових «козирів» у цій боротьбі є якість мобільного інтернету. Оскільки стандарт у основних операторів один і той самий – «4G», то з’являються спроби «домалювати» якість. У нашому випадку – за допомогою вигаданого «4.5G», який застосував у своїх рекламних матеріалах оператор lifecell», – наголошують в пресслужбі антимонопольного комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus